Порошенко запустив підготовку фіналу Ліги чемпіонів-2018 в Україні

Порошенко запустив підготовку фіналу Ліги чемпіонів-2018 в Україні

Укрінформ
Президент Петро Порошенко підписав Указ № 525/2016 «Про підготовку та проведення в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018».

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"Глава держави постановив утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні Ліги чемпіонів 2018 року з футболу з метою сприяння забезпеченню належної підготовки та проведенню в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018 (Ліга чемпіонів 2018 року з футболу)", - йдеться у повідомленні.

Указом затверджено персональний склад Організаційного комітету з підготовки та проведення матчів.

Президент також доручив Кабінету міністрів розробити за участю Федерації футболу України та затвердити у двомісячний строк план заходів.

Зазначається, що уряд має передбачити забезпечення публічної безпеки і порядку, належного медичного обслуговування та санітарного благополуччя під час проведення в місті Києві відповідних заходів; організувати надання туристичних інформаційних послуг для гостей Ліги чемпіонів 2018 року з футболу, а також забезпечити в установленому порядку фінансування видатків, пов'язаних із підготовкою та проведенням Ліги чемпіонів.

Крім цього, Кабінету міністрів доручено періодично інформувати Главу держави про стан здійснення підготовчих заходів.

При цьому Київській міській державній адміністрації Порошенко доручив розробити і затвердити регіональний план культурно-розважальних заходів для відпочинку й дозвілля туристів на період проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів. КМДА також має передбачити під час підготовки проектів місцевих бюджетів на 2017 і 2018 роки кошти для реалізації зазначених заходів.

Згідно з Указом, Державний комітет телебачення і радіомовлення України повинен забезпечити висвітлення в засобах масової інформації заходів, що стосуються підготовки та проведення Ліги чемпіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-