Віта Семеренко відновила тренування

Віта Семеренко відновила тренування

Укрінформ
Українська біатлоністка Віта Семеренко приступила до перших тренувань після народження сина.

Про це розповів, президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак під час зустрічі з уболівальниками, повідомляє XSport.

"Вітаю з початком нового сезону, дивимося гонку і вболіваємо за наших. У мене все добре. Вже п'ятий день тренуюся. Спочатку тренажерний зал 40 хвилин, потім басейн - 35 хвилин. Передаю привіт всім уболівальникам, скоро побачимося!", - процитував Бринзак смс -повідомлення від Віти, яке він отримав під час старту змішаної естафети у шведському Естерсунді.

Нагадаємо, у вересні Віта Семеренко стала мамою, у неї народився син Марк. Її сестра Валентина Семеренко також тренується за індивідуальною програмою у словенській Поклюці і планує виступити в цьому сезоні.

Відзначимо, що Віта Семеренко входить у топ-10 найбільш стабільних біатлоністів в історії, які завойовували особисті медалі на кількох поспіль чемпіонатах світу та Олімпійських іграх. Вона була на подіумі 4 роки поспіль. Серед жінок вище стоять тільки Тура Бергер (7), Магдалена Форсберг (7) і Дар'я Домрачева (5).

Фото: Віта Семеренко планує повернутися у великий спорт / ФБ Віта Семеренко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-