Українські гандболістки кваліфікувалися у плей-офф ЧС-2017

Українські гандболістки кваліфікувалися у плей-офф ЧС-2017

Укрінформ
Жіноча збірна України з гандболу достроково пробилася у вирішальну стадію кваліфікації (плей-офф) чемпіонату світу-2017.

Підопічні Бориса Чижова в суботу у місті Шаля здобули свою другу перемогу у відбірковому турнірі, упевнено обігравши команду Литви - 31:16, повідомляє Укрінформ.

Перший тайм "синьо-жовті" виграли з різницею у 10 м'ячів (16:6). Після перерви українки продовжили домінувати на майданчику й у підсумку відсвяткували цілком заслужений успіх.

В іншому матчі квартету господарка 1-ї відбіркової групи команда Словаччини з рахунком 27:24 взяла гору над гандболістками Греції, з якими українки зустрінуться у заключному турі 27 листопада.

Турнірне становище: Україна - 4 очки, Словаччина - 2, Литва - 2, Греція - 0.

Путівки на чемпіонат світу, який пройде у грудні 2017 року у Німеччині, отримають команди-переможниці раунду плей-офф. Аби стати учасником стикових матчів потрібно посісти у своїй відбірковій групі перше або друге місце.

Нагадаємо, що збірна України 7 разів брала участь у чемпіонатах світу та 11 разів виступала на чемпіонатах Європи. Щоправда, два останні відбіркові цикли (ЧС-2015 та ЧЄ-2016) були для нашої команди невдалими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-