Прилуцька міськрада виділила кошти на квартиру паралімпійському чемпіону

Прилуцька міськрада виділила кошти на квартиру паралімпійському чемпіону

Укрінформ
Виконком Прилуцької міської ради проголосував за виділення 400 тис. грн. чемпіону Паралімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, члену української збірної з футболу, прилучанину Олегу Леню.

Цю інформацію кореспонденту Укрінформу підтвердила заступник Прилуцького міського голови Тетяна Фесенко.

"Виконком проголосував за виділення коштів на поліпшення житлових умов нашого паралімпійця Олега Леня. Але остаточне рішення ухвалюватиметься на сесії міської ради 29 листопада", - сказала вона.

Фесенко додала, що Лень проживає з батьками в приватному будинку, житлова площа якого відповідає потребам родини. Кошти ж на придбання квартири спортсмену виділяються як нагорода за золоту медаль на Паралімпіаді.

За інформацією місцевого телеканалу, 400 тис. грн. чемпіонові перерахують через Ощадбанк після пред'явлення ним договору купівлі-продажу. Житло Олег планує придбати в рідних Прилуках.

Спортом Лень займається з 2001 року. До складу національної паралімпійської збірної з футболу був зарахований у 2012-му. Разом з командою Олег неодноразово ставав призером та переможцем міжнародних змагань. У 2015-му, на чемпіонаті світу в Англії, українська збірна виборола срібло і путівку на Паралімпіаду в Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Там команда здобула золото і звання чемпіона Паралімпійських ігор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-