Григорій Суркіс: Шевченко вже зжив у собі гравця

Григорій Суркіс: Шевченко вже зжив у собі гравця

Укрінформ
Віце-президент УЄФА, почесний президент ФФУ Григорій Суркіс оцінив роботу Андрія Шавченка на посаді головного тренера національної збірної України.

Суркіс вважає, що Шевченко зжив у собі гравця і вже оцінює футбол з точки зору загальнокомандних дій, повідомляє "Футбольний клуб"

"Під керівництвом Шевченко наша збірна дійсно демонструє більш сучасний футбол. Я бачу, як у Андрія горять очі, з якою жадобою він занурюється у процес. Мабуть, це найважливіше на початковому етапі роботи. Знання і досвід поступово накопичуватимуться. Я також із задоволенням помітив, що Шевченко вже зжив у собі гравця. Він сприймає гру цілісно, оцінює її точки зору загальнокомандних дій. А амбіцій та вимогливості в роботі йому ніколи не бракувало. Побажаємо ж Андрію, щоб його не залишала ще й удача ", - сказав віце-президент УЄФА.

Нагадаємо, що очолювана Шевченком збірна України після 4-х турів посідає друге місце у відбірковій групі І ЧС-2018, відстаючи на 2 пункти від хорватів і випереджаючи Ісландію, Туреччину, Фінляндію та Косово.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-