Де дивитися матч Україна - Фінляндія

Де дивитися матч Україна - Фінляндія

Укрінформ
У суботу, 12 листопада, національна футбольна збірна України проведе поєдинок 4-го туру групового етапу відбіркового циклу чемпіонату світу-ЧС-2018 проти команди Фінляндії.

Зустріч, яка розпочнеться 21.45 на одеському стадіоні "Чорноморець", у прямому ефірі покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Текстова трансляція - на Укрінформі.

Раніше суперники не зустрічалися. Фіни розпочали нинішній відбір з домашньої нічиєї з дебютантом Косово (1:1), а потім двічі програли - Ісландії та Хорватії. Обидва програші, втім, були мінімальними. Так, у матчі з героями Євро-2016 ісландцями фіни вели після закінчення основного часу, але прикро поступилися за шість компенсованих хвилин (2:3). У Тампере хорвати забили фінам лише один м'яч. На 18-й хвилині відзначився Маріо Манджукич.

Словом, команда країни Суомі досить міцна в обороні і небезпечна у контратаках. А контрвипади суперників збірна України, як ми добре пам'ятаємо, регулярно пропускала не лише у матчах з Ісландією (1:1) та Туреччиною (2:2), але й Косово (3:0).

Природно, наша команда прагне закінчити рік на мажорній ноті, тобто перемогою у відбірковому матчі. Про це заявив її наставник Андрій Шевченко.

"Завершуємо рік відбору матчем з Фінляндією. Він буде важким. Хочеться закінчити на мажорній ноті. У нас є кістяк команди, награні зв'язки, їх треба використовувати. Звичайно, мені б хотілося більше часу для тренувального процесу, тому я підняв питання, щоб у січні та лютому ми зібралися, провели заняття і пару контрольних матчів", - сказав Шевченко.

Тренер збірної Фінляндії Ганс Бакке, у свою чергу, зазначив, що його футболісти до гри з Украною підійшли у всеозброєнні.

"Команда добре підготувалася, пропрацювала гру як в атаці, так і в обороні. Очевидно, що ми перебуваємо не на тому місці, на яке заслуговуємо. Але настрій у хлопців відмінний, тому прогресу не минути", - сказав Бакке.

"Україна та Хорватія - технічні команди, які добре атакують. Але Хорватія краще захищається, ніж Україна", - також додав він.

На думку букмекерів, явним фаворитом поєдинку є команда Шевченка. Відома контора William Hill

приймає ставки на успіх нашої команди з коефіцієнтом 1,36, а на перемогу фінів - 9,00. Нічия у цьому матчі оцінюється коефіцієнтом 4,50.

Головним арбітром зустрічі призначений 41-річний рефері з Португалії Жорже Невеш Морейру де Соуза. Асистенти арбітра - Алвару Карвалью Мескіта та Рікарду Феррейра Сантуш, резервний арбітр - Фабіу Коста Веріссімо (всі - Португалія). Спостерігач арбітражу - Джерард Перрі (Ірландія).

В інших матчах групи І зустрінуться Хорватія та Ісландія, Туреччина та Косово.

Турнірне становище: Хорватія - 7 очок, Ісландія - 7, Україна - 5, Туреччина - 2, Фінляндія - 1, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-