Жданов хоче пустити на спортивну інфраструктуру 300 мільйонів

Жданов хоче пустити на спортивну інфраструктуру 300 мільйонів

Укрінформ
Одним із пріоритетних завдань для Міністерства молоді та спорту є виділення у наступному році 300 мільйонів гривень для розвитку спортивної інфраструктури в країні.

Про це під час парламентських слухань на тему "Ціннісні орієнтації сучасної української молоді" заявив міністр молоді та спорту Ігор Жданов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу поінформувати, що серед завдань, які ставить перед собою наше Міністерство і уряд на наступний рік, є виділення через Держфонд регіонального розвитку 300 млн грн для розвитку спортивної інфраструктури України", - сказав Жданов.

Він зазначив, що посилення уваги до розвитку спортивної інфраструктури є необхідним кроком, тому що за 25 років цьому питанню належної уваги не приділялося.

"Це необхідно, тому що 25 років ми не вкладали в цю інфраструктуру і вона зараз знаходиться в занедбаному стані, особливо на місцевому рівні. Тому наше спільне  завдання із органами місцевого самоврядування, які отримали  достатньо великі додаткові кошти, - відроджувати спортивну інфраструктуру на місцях", - наголосив Жданов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-