"Бенфіка" - "Динамо": букмекери дають киянам невеликі шанси

Укрінформ
Букмекери вважають, що у матчі 4-го туру групового етапу футбольної Ліги чемпіонів шанси на перемогу у київського "Динамо" у гостьовій грі "Бенфікою" значно нижчі, ніж у португальців. 

Лідер букмекерського справи - контора William Hill приймає ставки на успіх у вівторок українського клубу з коефіцієнтом 6,00, а на перемогу лісабонців - 1,60. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,75, повідомляє Укрінформ.

Два тижні тому на НСК "Олімпійський" підопічні Сергія Реброва були змушені капітулювати перед лісабонцями - 0:2. У цілом гості виглядали класною командою, тому їхня перемога не виглядає випадковою. Навіть попри велику кількість гострих моментів у чемпіонів України. З реалізацією, стрункістю наступальних дій у Ярмоленка й компанії не склалося.

До речі, або, вірніше, це дуже недоречно, що у Лісабоні лідер "Динамо" не зіграє через рецидив старого пошкодження коліна. Травми також не додадуть змогу виступити захиснику Данило Сілві, який нещодавно переніс операцію, та хавбеку Денису Гармашу.

Нагадаємо, гра "Бенфіка" - "Динамо" пройде у Лісабоні на арені "Ештадіу да Луж" 1 листопада. Початок о - 21.45.

Зустріч обслуговуватиме французька бригада арбітрів на чолі з Клеманом Тюрпеном. Судді на лініях - Сіріль Грінгор і Ніколя Дано, рефері за воротами - Руді Буке та Бенуа Бастьєн.

Тюрпен до цього чотири рази обслуговував матчі українських команд: Молдова - Україна - 0:0, "Тун" - "Динамо" - 0:2, Німеччина U-21 - Україна U-21 - 2:1, Україна - Ісландія - 1:1.

Становище у групі В Ліги чемпіонів після 3-х турів: "Наполі" (Італія) - 6 очок, "Бешикташ" (Туреччина) - 5, "Бенфіка" - 4, "Динамо" - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-