"Бенфіка" - "Динамо" (Київ): текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Чемпіони України футболісти київського "Динамо" у вівторок, 1 листопада, проведуть четвертий матч групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому у Лісабоні зустрінуться з чемпіоном Португалії лісабонською "Бенфікою".

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією поєдинку. Початок гри о 21.45.

Два тижні тому, у третьому турі, "біло-сині" програли "орлам" (0:2) на столичному НСК "Олімпійський". Аби повернутися в число претендентів на вихід у плей-офф, динамівці мають брати реванш і обов'язково перемагати на Піренеях.

Груповий етап нинішньої Ліги чемпіонів команди розпочали майже однаково. "Динамо" після домашньої поразки від італійського "Наполі" (1:2) зіграло на виїзді внічию з турецьким "Бешикташем" (1:1). "Бенфіка" в свою чергу поділила очки з "Бешикташем" (1:1), поступившись у гостях "Наполі" (2:4).

В іншому матчі 4-го туру групи В "Бешикташ" у Стамбулі зустрінеться з "Наполі".

Турнірне становище: "Наполі" - 6 очок, "Бешикташ" - 5, "Бенфіка" - 4, "Динамо" - 1.

У квартеті А Ліги чемпіонів у вівторок також зійдуться "Лудогорець" (Болгарія) і "Арсенал" (Англія), "Базель" (Швейцарія) і "Парі-Сен-Жермен" (Франція); в групі С: "Боруссія" (Менхенгладбах, Німеччина) і "Селтік" (Шотландія), "Манчестер Сіті" (Англія) і "Барселона" (Іспанія); в групі D: "Атлетико" (Іспанія) - "Ростов" (Росія), ПСВ "Ейндховен" (Голландія) - "Баварія" (Німеччина).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-