Вернидуб: Реброву ще співатимуть дифірамби

Вернидуб: Реброву ще співатимуть дифірамби

Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб бажає наставнику "Динамо" Сергію Реброву якомога довше пропрацювати на своїй посаді.

Перемоги повернуться, і Реброву ще співатимуть дифірамби, упевнений Вернидуб, повідомляє Sport.segodnya.ua

Хто б що не казав, але Сергій Ребров два роки поспіль приводив "Динамо" до звання чемпіона України. Минулого сезону команда вийшла з групи ЛЧ. Зрозуміло, від любові до ненависті лише крок. Я бажаю Сергію Станіславовичу якомога довше пропрацювати в "Динамо". Зараз у нього не найлегші часи. Але він сильний, витримає цю напругу і рухатиметься вперед. Здоров'я йому й удачі. Упевнений, буде й повернення від ненависті до любові. Як тільки почнуть вигравати, знову співатимуть дифірамби. От  "МЮ" програв "Челсі" 0:4. Нині Моурінью стільки всього вислуховує на свою адресу. Але він як був великим тренером, так і залишиться", - сказав Вернидуб.

Нагадаємо, після 12-го туру чемпіонату України "Динамо" йде на 3-му місці у чемпіонаті України (після "Шахтаря" та "Зорі") . У груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА команда набрала лише 1 очко після 3-х турів.

У наступному матчі підопічні Реброва зустрінуться у середу, 26 жовтня, в 1/8 фіналу Кубка України саме із луганчанами. Поєдинок розпочнеться на столичному НСК "Олімпійський" о 19.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-