Світоліна заявила, що їй погрожували на

Світоліна заявила, що їй погрожували на "Кубку Кремля" в Москві

Укрінформ
Українська тенісистка Еліна Світоліна заявила, що їй погрожували напередодні матчу 1/2 фіналу "Кубка Кремля" в Москві проти росіянки Світлани Кузнєцової, якій харків'янка у підсумку поступилася - 1:6, 7:6 (7:2), 4:6.

"Я отримала багато повідомлень і навіть погроз - щодо того, що буде, якщо виграю /у Кузнєцової/. Такі повідомлення іноді приходять після матчів, але я на них не звертаю уваги. Але цього разу це було занадто. Вони написали, що знають, де я живу, в якому готелі. Це важко, я намагалася захиститися від цього, але сталося так, що я побачила ці повідомлення. Звичайно, з політикою це теж пов'язано, але я не думаю, що в чомусь винна. Я виходжу грати в теніс", - цитує слова Світоліної "Советский спорт".

Істину має встановити розслідування, яке буде вести WTA - але в будь-якому випадку, Світоліна на "Кубок Кремля" навряд чи повернеться. Про це вона вже заявила, зазначивши, що до організації турніру претензій ніяких, але емоційно весь цей тиждень у Москві для неї став дуже важким, відзначає видання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-