Кличко втратив шанси повернути пояс чемпіона WBO

Кличко втратив шанси повернути пояс чемпіона WBO

Укрінформ
Всесвітня боксерська організація (WBO) прийняла рішення, що 10 грудня вакантний титул в суперважкій ваговій категорії розіграють новозеландець Джозеф Паркер і мексиканець Енді Руїз.

Про це повідомляє NewsOne.

"Шанси Володимира Кличка на повернення своїх поясів, програних ним рік тому в поєдинку проти Тайсона Ф'юрі, тануть з кожним днем. Тоді українець відразу втратив три чемпіонські титули за версіями WBA, WBO і IBF. Пояс чемпіона IBF Ф'юрі пізніше втратив сам, а в жовтні скандальний британець втратив і два інші пояси. Після того, як стало відомо, що Тайсон вживає кокаїн, він був позбавлений ліцензії на професійні заняття боксом. А пояси WBA і WBO були оголошені вакантними. Володимир Кличко міг би претендувати на них, але через те, що майже рік не бився, втратив позиції в рейтингу", - пише видання.

Поки Кличко-молодший вів переговори з командою чемпіону світу за версією IBF Ентоні Джошуа про те, щоб провести об'єднувальний бій за пояс IBF і вакантний титул WBA, третя організація чекати не стала.

Як повідомляє boxingscene.com, на колегії Всесвітньої боксерської організації одноголосно проголосували за те, щоб розіграти вакантний пояс у поєдинку між новозеландцем Джозефом Паркером (21 бій, 21 перемога – 19 нокаутом) і мексиканцем Енді Роузом (29 боїв, 29 перемог – 19 нокаутом). Бій відбудеться 10 грудня в Новій Зеландії.

"Прикро, що і бій за титул чемпіона IBF під загрозою зриву. Команда Ентоні Джошуа, вустами промоутера боксера Едді Хірна, вже повідомила, що підшукує іншого суперника для Джошуа на ту ж дату, 10 грудня", - йдеться у публікації.

"З ким буде битися Володимир, і за що – досі незрозуміло. Вся надія тільки на WBA, яка може санкціонувати чемпіонський бій українця з будь-яким суперником. Чи не санкціонувати. Що буде, практично, означати завершення боксерської кар'єри Володимира Кличка. Якщо на кону не стоятиме титул, то битися 40-річному українцеві не має ніякого сенсу", - додає видання.

Нагадаємо, що ініціатор всього цього переполоху в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі заявив, що не збирався захищати свої пояси, тому, що "не тренувався, а постійно пив і нюхав кокаїн".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-