"Parimatch" проводить відкриті футбольні тренування для журналістів та вболівальників

Укрінформ
Кожен, хто хоче перевірити свою фізичну підготовку на рівні професійних спортсменів чи долучитися до тренувань під керівництвом зірок спорту, матиме можливість зробити це завдяки ТМ «Parimatch».

19 жовтня під цим брендом стартувала всеукраїнська акція «Тренування із зіркою», повідомляє кореспондент Укрінформу. Її суть полягає в тому, що всі бажаючі – журналісти, вболівальники, спортсмени-аматори зможуть взяти участь в будь-якому із спортивних заходів торгової марки, зареєструвавшись на її сторінці у соцмережі

«Parimatch, як соціально відповідальний бізнес, підтримує усі починання, пов’язані зі здоровим способом життя, - зазначив представник ТМ «Parimatch» Вадим Місюра. – Тому ми плануємо провести по всій Україні низку спортивних івентів, спрямованих на гармонійний фізичний розвиток людини, зокрема вдосконалення рухових можливостей завдяки заняттями футболом, баскетболом,  хокеєм  тощо».  За його словами, всі заходи будуть проходити за участі відомих тренерів та діючих спортсменів.

Львів став першим містом, де в рамках акції пройшла спортивна зустріч «Відкрите тренування». За задумкою організаторів, участь у подібному заході має дати змогу відчути на собі фізичні навантаження, які щодня виконують професійні футболісти. Так, 19 жовтня на тренувальній базі ФК «Карпати», журналісти та вболівальники упродовж 40 хвилин виконували низку складних вправ під керівництвом зіркових тренерів львівського клубу: Олега Дулуба, Юрія Поклада та Андрія Тлумака.

«Цей день видався доволі яскравим і емоційно насиченим. «Карпати» спільно з ТМ «Parimatch» провели цікавий захід, нестандартний і корисний», - поділився враженнями один з учасників, журналіст Footboom.com Олег Барков. Закінчилось тренування спільною грою у футбол учасників та тренерів.

«Чим тіснішим буде зв'язок між футболістами, журналістами та вболівальниками, тим більш популярним стане футбол в країні, - висловив свою думку по закінченню заходу головний тренер ФК «Карпати» Олег Дулуб. -  Особисто мене переповнюють приємні емоції, оскільки давно не грав так весело у футбол».

Найближчим часом подібні зустрічі ТМ «Parimatch»планує провести у інших великих містах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-