"Динамо" - "Бенфіка": прогноз букмекерів

Укрінформ
Букмекери вважають, що у матчі 3-го туру групового етапу футбольної Ліги чемпіонів шанси на перемогу у київського "Динамо" дещо вищі, ніж у португальської "Бенфіки".

Лідер букмекерського справи - контора William Hill приймає ставки на успіх українського клубу з коефіцієнтом 2,50, а на перемогу лісабонців - 3,00. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,25, повідомляє Укрінформ.

До цього за всю історію єврокубкових турнірів "Динамо" та "Бенфіка" провели між собою лише дві зустрічі. Сталося цен а груповому етапі Кубка чемпіонів УЄФА сезону-1991/1992. Тоді динамівці спочатку перемогли вдома (1:0), а потім зазнали нищівної поразки у Португалії (0:5). Два м'ячі у лісабонській грі забив Сергій Юран, який перейшов до "Бенфіки" саме з "Динамо".

І тепер, за словами 47-річного екс-форварда, "Динамо" буде непросто, оскільки "Бенфіка" була й залишається клубом високого європейського рівня.

"Бенфіка" - завжди була й залишається клубом хорошого європейського рівня, як, втім, і київське "Динамо". Киянам однозначно буде непросто. Сергій Ребров чимало пограв і напевно знає, що латинським командам не можна давати приводу відчути, що вони можуть виграти. У цьому протистоянні на перший план вийде психологія гравців. Якщо ж динамівці нав'яжуть боротьбу, постараються не дати суперникам відчути свободу на полі, то матч буде проходити за їхнім сценарієм", - сказав Юран.

Поєдинок розсудять арбітри з Іспанії. Суддівську бригаду очолює 43-річний Давид Фернандес Борбалан.

Нагадаємо, поєдинок 3-го туру групового етапу Ліги ченмпіонов УЄФА "Динамо" - "Бенфіка" відбудеться на НСК "Олімпійський" у середу, 19 жовтня. Початок - о 21.45.

Становище у групі В ЛЧ: "Наполі" (Італія) - 6 очок, "Бешикташ" (Туреччина) - 2, "Динамо" - 1, "Бенфіка" - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-