"Олександрія" перемогла "Сталь" у футбольній Прем'єр-лізі

Укрінформ
Футболісти "Олександрії" здобули третю поспіль перемогу і піднялися на четверте місце у чемпіонаті України серед команд Прем'єр-ліги.

У 11-му турі команда Володимира Шарана на домашньому стадіоні КСК "Ніка" обіграла в неділю "Сталь" з Кам'янського - 2:0, повідомляє Укрінформ.

Обидва м'ячі "Олександрія" забила після перерви. На 55-й хвилині Сергій Старенький отримав пас від Романа Яремчука і, уникнувши офсайду, пробив повз Юрія Паньківа. Закріпив успіх господарів Станіслав Куліш, який на 85-й хвилині забив своїй колишній команді.

У недільній програмі, яка завершить 11-й тур, ще два поєдинки: в Кропивницькому "Зірка" зіграє з полтавською "Ворсклою", а "Карпати" на "Арені Львів" зустрінуться з "Дніпром".

Результати суботніх матчів туру:

"Олімпік" (Донецьк) - "Шахтар" (Донецьк) - 1:1

голи: Іван Матяж (79-я хвилина) - Іван Ордець (73);

"Зоря" (Луганськ) - "Волинь" (Луцьк) - 2:0

голи: Владислав Кулач (38), Рафаель Форстер (42, з пенальті);

"Чорноморець" (Одеса) - "Динамо" (Київ) - 1:1

голи: Євген Хачеріді (90 + 4 - автогол) - Жуніор Мораес (30).

Турнірне становище: "Шахтар" - 29 очок, "Динамо" - 23, "Зоря" - 23, "Олександрія" - 19, "Чорноморець" - 18, "Олімпік" - 17, "Ворскла" - 12, "Дніпро" - 9, "Зірка" - 8, "Сталь" - 7, "Волинь" - 6, "Карпати" - 0. Львівська команда позбавлена ​​6-ти турнірних очок згідно з рішенням ДК ФІФА від 04.03.2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-