Збірна України вирушила до Туреччини на відбірковий матч ЧС-2018

Збірна України вирушила до Туреччини на відбірковий матч ЧС-2018

Укрінформ
Національна збірна України з футболу вирушила до місця проведення кваліфікаційного матчу чемпіонату світу-2018, в якому на "синьо-жовтих" чекає перевірка сил у протистоянні із командою Туреччини.

Як повідомляє прес-служба Федерації футболу України, на борт літака, який вилетів сьогодні о 10.30 до турецької Коньї, піднялися 25 гравців, включаючи півзахисника луганської "Зорі" Олександра Караваєва, якого наставник головної команди країни Андрій Шевченко довикликав до розташування національної збірної вже у розпалі збору. У Києві ж залишився 18-річний хавбек київського "Динамо" Віктор Циганков, який вперше у своїй кар’єрі отримав виклик до першої команди, але змушений пропускати матчі української команди через травму.

Також до Туреччини вирушив захисник "Шахтаря" Сергій Кривцов. Він змінив у команді свого одноклубника Ярослава Ракицького, який повернувся до стану "помаранчево-чорних" заліковувати стару травму.

Своїми очікуваннями від майбутнього кваліфікаційного поєдинку поділився захисник "синьо-жовтих" Богдан Бутко, який вважає, що українцям необхідно буде виконувати задачу-максимум тренерського штабу Андрія Шевченка: "Хороший у Коньї стадіон, пристойна підтримка вболівальників. Будемо відштовхуватися від того завдання, яке поставив перед нами тренерський штаб на дві майбутні ігри - шість очок".

Політ збірної України до міста, де, до речі, нещодавно гостював донецький "Шахтар", здолавши опір місцевого "Коньяспора" у Лізі Європи УЄФА (1:0), триватиме близько двох з половиною годин.

Цього ж дня наша національна команда проведе медіа-заходи на стадіоні "Конья Бююкшехир", де о 20.00 відбудеться прес-конференція головного тренера та одного із гравців "синьо-жовтих", а о 20.30 розпочнеться передматчеве тренування збірної, 15 хвилин якого будуть відкритими для ЗМІ.

Нагадаємо, матч відбіркового циклу ЧС-2018 між національними збірними Туреччини та України відбудеться 6 жовтня о 21.45.

Після першого туру в групі I всі команди (Україна, Туреччина, Хорватія, Ісландія, Фінляндія, Косово) набрали по 1 очку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-