"Волинь" не втримала перемогу над "Карпатами" у футбольній Прем'єр-лізі

Укрінформ
Футболістам луцької "Волині" не вдалося втримати переможний результат у домашньому матчі з львівськими "Карпатами" в 10-му турі чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги.

Поєдинок на стадіоні "Авангард" завершився внічию - 1:1, повідомляє Укрінформ.

Господарі відкрили рахунок на останніх секундах першого тайму. Після навісу з правого флангу Олега Герасим'юка верхову боротьбу виграв Сергій Петров, головою відправивши м'яч у ближній кут. Львів'яни відновили паритет на 84-й хвилині: Володимир Костевич виконав стандарт, м'яч рикошетом від Сергія Логінова відскочив до Ігоря Худоб'яка, який ударом з воротарської не залишив шансів Віталію Недільку.

У недільній програмі, яка завершить 10-й тур, ще два поєдинки: в Запоріжжі зійдуться учасники Ліги Європи УЄФА донецький "Шахтар" і луганська "Зорі", а представник України в Лізі чемпіонів УЄФА київське "Динамо" на столичному НСК "Олімпійський" зустрінеться із "Зіркою" з Кропивницького.

Результати суботніх матчів туру:

"Сталь" (Кам'янське) - "Чорноморець" (Одеса) - 1:2

голи: Кваме Карікарі (29-та хвилина) - Дмитро Коркішко (34), Алекексей Хобленко (40);

"Ворскла" (Полтава) - "Олімпік" (Донецьк) - 1:2

голи: Володимир Чеснаков (45) - Сергій Гринь (39), Сергій Шестаков (83);

"Дніпро" - "Олександрія" - 1:4

голи: Владислав Кочергін (85) - Віталій Пономар (11), Роман Яремчук (16, 61), Станіслав Микицей (37).

Турнірне становище: "Шахтар" - 25 очок, "Зоря" - 20, "Динамо" - 19, "Чорноморець" - 17, "Олександрія" - 16, "Олімпік" - 16, "Ворскла" - 12, "Дніпро" - 9, "Зірка" - 8, "Сталь" - 7, "Волинь" - 6, "Карпати" - 0. Львівська команда позбавлена ​​6-ти турнірних очок згідно з рішенням ДК ФІФА від 04.03.2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-