Де дивитися матчі

Де дивитися матчі "Шахтаря" і "Зорі" у Лізі Європи

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" та луганської "Зорі" проведуть у четвер, 29 вересня, матчі другого туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Львівський поєдинок "Шахтаря" з португальською "Брагою" о 20.00 транслюватимуть телеканали "Україна" і "Футбол 1", а виїзну гру дебютанта турніру "Зорі" з титулованим англійським клубом "Манчестер Юнайтед" о 22.05 покаже "Футбол 2", повідомляє Укрінформ.

Учасники матчу на "Арені Львів" чотири рази зустрічалися у єврокубках. "Шахтар" виграв у "Браги" усі попередні поєдинки. На груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА-2010/11 "Шахтар" Мірчі Луческу двічі переміг "Брагу" Домінгуша Пасієнсіі - 3:0 в гостях і 2:0 вдома. "Брагу" нинішнього наставника "гірників" Паулу Фонсеки донеччани двічі обіграли у чвертьфіналі минулої Ліги Європи - 2:1 в Португалії і 4:0 вдома.

У першому турі нинішнього розіграшу "Шахтар" в гостях переміг турецький "Коньяспор" (1:0), "Брага" у свою чергу на своєму полі не змогла обіграти бельгійський "Гент" (1:1).

Турнірне становище у квартеті Н: "Шахтар" - 3 очки, "Гент" - 1, "Брага" - 1, "Коньяспор" - 0.

"Зоря" і "Манчестер Юнайтед" в турнірах УЄФА не зустрічалися. Команда з Луганська до того ж вперше зіграє проти клубу з Англії. А ось "Юнайтед", який, як і "Зоря", вперше виступає на груповому турнірі Ліги Європи, не програє протягом шести матчів проти суперників з України поспіль - 4 перемоги при 2 нічиїх. На "Олд Траффорд" манкуніанці виграли три зустрічі і при цьому жодного разу не пропустили.

На старті турніру у групі А "Зоря" в Одесі не втримала переможний результат у зустрічі з турецьким "Фенербахче" (1:1), а "Манчестер Юнайтед" в Голландії мінімально поступився "Фейєноорду" (0:1).

Турнірне становище: "Фейєноорд" - 3 очки, "Зоря" - 1, "Фенербахче" - 1, "Манчестер Юнайтед" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-