Україну та Косово розсудять арбітри з Голландії

Україну та Косово розсудять арбітри з Голландії

Укрінформ
Визначилася бригада арбітрів, які працюватимуть на матчі групи I кваліфікаційного раунду чемпіонату світу 2018 року між національними футбольними збірними України та Косова, що відбудеться 9 жовтня на стадіоні імені Юзефа Пілсудського у Кракові.

Головним арбітром матчу призначено 42-річного рефері з Голландії  Кевіна Блома, повідомили Укрінформу у прес-службі ФФУ. 

"У якості асистентів Блома працюватимуть Патрік Лангкамп та Бас ван Донген, резервний арбітр - Паулюс ван Букел (усі - Голландія). Спостерігач арбітражу - Паулюс Малжинскас (Литва)", - зазначили у прес-службі.

Блом - арбітр ФІФА з 2005 року. Він має чималий досвід арбітражу як внутрішніх (чемпіонат та Кубок Голландії), так і міжнародних змагань під егідою УЄФА (Ліга чемпіонів, Ліга Європи, кваліфікація ЧЄ).

Призначення на гру за участю національної збірної України Блом отримував лише одного разу. Так, 2 червня 2010 року у товариському поєдинку "синьо-жовті" під керівництвом Мирона Маркевича з мінімальною перевагою обіграли команду Норвегії в Осло (1:0).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-