Теніс: Савчук вийшла до парного чвертьфіналу в Токіо

Теніс: Савчук вийшла до парного чвертьфіналу в Токіо

Укрінформ
Австралійсько-український дует Аріна Родіонова - Ольга Савчук пробився до 1/4 фіналу престижного турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier в Токіо (Японія) з призовим фондом $1 мільйон.

У стартовому поєдинку парного розряду Родіонова і Савчук за 1 годину 14 хвилин перемогли у середу американсько-таїландський тандем Ніколь Мелічар - Варатчая Вонгтеанчай - 6:2, 4:6, 10:6, повідомляє Укрінформ.

Путівку до півфіналу турніру Родіонова і Савчук розіграють у протистоянні з китаянками Чень Лян і Чжаосюань Ян, які з рахунком 1:6, 6:4, 10:5 здобули вольову перемогу над першим номером "посіву" Хао-Чін Чань - Юн-Янь Чань з Кітайського Тайбею.

А ось Катерина Бондаренко достроково зачохлила ракетку у японській столиці. Після поразки на старті одиночного розряду від Анастасії Севастової з Латвії Бондаренко і Чіа-Цзюн Чуан з Китайського Тайбею у першому колі парних змагань поступилися посіяним під 3-м номером американкам Ракель Атаво та Ебігейл Спірс - 6:7 (5:7), 7:5, 5:10.

Нагадаємо, перша "ракетка" України Еліна Світоліна у матчі першого кола взяла гору над американкою Коко Вандевеге (6:3, 6:4) і боротиметься за місце у чвертьфіналі з 8-м номером "посіву" росіянкою Анастасією Павлюченковою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-