Прапор України на закритті Паралімпіади понесе футболіст Тарас Дутко

Прапор України на закритті Паралімпіади понесе футболіст Тарас Дутко

Укрінформ
Прапор України на стадіоні у Ріо під час церемонії закриття XV Паралімпійських ігор понесе футболіст Тарас Дутко

Про це повідомив Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич на своїй сторінці у Facebook.

"Прапор України на стадіоні у Ріо під час церемонії закриття винесе учасник 5-ти Паралімпіад, багаторазовий чемпіон світу, Європи та Паралімпійських ігор, чемпіон XV Паралімпіади футболіст Тарас Дутко", - написав він.

Сушкевич уточнює: "Дивіться церемонію закриття Ігор у ніч на 19 вересня, о 2:00 ночі (пряма трансляція), якщо втримаєтесь від сну, якщо ні - то повтор уранці 19 вересня о 9:00".

Як відомо, у суботу, 17 вересня, на Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро пройшов останній день змагань для української збірної. Українська команда завершила свою роботу на XV Паралімпіаді, виборовши 117 медалей: 41 золотих, 37 срібних та 39 бронзових нагород. Порівнюючи з Паралімпіадою в Лондоні, це на 33 медалі більше, у тому числі – на 9 золотих медалей.

Як пише Сушкевич, "всі в команді переживають, і я також, чи наздоженуть нас американці завтра? Бо у них завтра, як у двічі більшої за нашу команди, ще будуть змагання в останній день Паралімпіади перед церемонією закриття в марафоні на візках і фінал регбі з командою Австралії".

"А поки ми, як власне практично весь термін Паралімпіади – на третьому місці і за загальною кількістю нагород, і за золотими медалями!", - вітає укранських спортсменів Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-