Паралімпійці пробігли 1500 метрів швидше, ніж чемпіон Ріо-2016

Паралімпійці пробігли 1500 метрів швидше, ніж чемпіон Ріо-2016

Укрінформ
Четверо учасників забігу на 1,5 тисячі метрів на Паралімпіаді показали кращий час, ніж переможець Ігор у Ріо в цій дисципліні Меттью Центровіц з США.

Про це повідомляє Meduza.

"Центровіц на Олімпіаді-2016 завоював "золото" на цій дистанції, показавши час 3:50.00. Він став першим за 108 років американцем, який переміг на Олімпіаді в бігу на 1,5 тисячі метрів. Переможець забігу на Паралімпіаді серед атлетів з порушенням зору (категорія T13) Абделлатіф Бака з Алжиру подолав дистанцію за 3:48.29. Його співвітчизник Фуад Бака прийшов до фінішу четвертим, показавши час 3:49.84", - пише видання.

У цьому виді спорту результати багато в чому залежать від тактики, яку обирають учасники забігу, зазначає Fox Sport, коментуючи підсумки забігу на 1,5 тисячі метрів на Паралімпіаді.

Так, у фінальному забігу, який виграв Центровіц, до останньої третини дистанції ніхто зі спортсменів не хотів брати на себе роль лідера, через що загальна швидкість ведучої групи була відносно низькою.

Час, з яким Центровіц виграв фінал і "золото", був на 11 секунд довше за той, що він показав у першому раунді відбіркового забігу, і на 24 секунди довше за чинний світовий рекорд.

Фото: bhrt.ba

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-