15 вересня УЄФА вирішить, чи прийматиме Київ фінал Ліги чемпіонів

15 вересня УЄФА вирішить, чи прийматиме Київ фінал Ліги чемпіонів

Укрінформ
Керуючий напрямком подачі заявки Києва на проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА-2018, радник президента ФФУ Сергій Лашкул розповів про проведену роботу напередодні визначення міста проведення матчу.

Він зазначив, що остаточне рішення УЄФА прийме 15 вересня, повідомили Укрінформу у прес-службі ФФУ.

"Федерацією футболу України була проведена колосальна робота для оформлення заявки Києва як претендента на проведення фіналу Ліги чемпіонів у 2018 році. Близько року знадобилося для того, аби зібрати всі необхідні документи та гарантії від багатьох організацій: Кабінету Міністрів, Верховної Ради, стадіону, аеропортів, готелів тощо. Представники УЄФА під головуванням Мартіна Каллена бували у Києві, особисто інспектували НСК "Олімпійський" та інші об’єкти інфраструктури. Остаточне рішення стосовно міста проведення фіналу Ліги чемпіонів-2018 УЄФА прийматиме 15 вересня у Афінах", - розповів Лашкул.

Він не розкрив секретів щодо того, хто є конкурентами Києва у боротьбі за фінал ЛЧ.

"Офіційно УЄФА про це не повідомляє. У ЗМІ була інформація, що мадридський "Атлетико" хотів провести фінал на новому стадіоні. У своїй роботі ми жодним чином не зважали на потенційних конкурентів. ФФУ зробила все можливе для позитивного вердикту, тому нам залишається просто чекати рішення європейського футбольного органу", - підсумував радник президеннта федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-