Роби футбольне фото і отримуй подарунки

Роби футбольне фото і отримуй подарунки

Укрінформ
Якщо ви любите футбол, захоплюєтесь фотографією і мрієте про конкурси та призи, то у вас з’явилась унікальна нагода продемонструвати власні таланти. ТМ Parimatch за участі Федерації футболу України оголосила старт фотоконкурсу "Підтримай український футбол!".

Отже, що потрібно аби взяти участь у конкурсі?

По-перше, зробити фото на футбольну тематику. На світлині можуть бути як професійні гравці, так і хлопчаки з вуличного футболу. Це може бути динамічний момент голу чи твої статичні старі бутси. Головне – показати, що ти любиш футбол!

Головні вимоги до фото: воно повинно бути унікальним, не містити змазаних або розмитих частин, обрізаних ділянок; заборонено використовувати графічних редакторів для обробки фото та використання чужих фото; фотографії, які порушують норми моралі чи етики, не будуть допущені до участі.

По-друге, завантажте фото з відкритого до повідомлень акаунту в соцмережу. Це може бути FB, VK, - налаштування повинні дозволяти всім користувачам побачити фото.

По-третє, напишіть хештег #підтримуюзбірну#parimatch.

Наприкінці вересня з 50 кращих робіт організують фотовиставку на майданчику Укрінформу. А ваші кумири - гравці національної збірної визначать 10 головних переможців. Усі вони отримають приємні подарунки від TM Parimatch.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-