У День спорту в МВС відзначили динамівців-призерів Олімпіади

У День спорту в МВС відзначили динамівців-призерів Олімпіади

Фото
Укрінформ
У День фізкультури і спорту в Міністерстві внутрішніх справ України пройшла урочиста церемонія відзначення спортсменів-динамівців та тренерів за результатами XXXI Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.

У заході взяли участь міністр внутрішніх справ, голова ФСТ "Динамо" Арсен Аваков, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, перший заступник голови Комітету ВР з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Микола Величкович, президент НОК України Сергій Бубка, перший заступник голови ФСТ "Динамо", член виконкому НОК Віктор Корж, керівники правоохоронних відомств, повідомили Укрінформу у прес-службі товариства "Динамо".

"Ви з честю повернулися з Олімпійських ігор. Деякі скептики кажуть, що Україна зазнала поразки, але це не так. Для мене Україна була переможницею. Ви це яскраво продемонстрували. Ми хочемо підкреслити ваш труд і подвиг для всієї країни", - сказав Аваков.

На зустрічі були присутні майже усі спортсмени-динамівці, які представляли Україну на Олімпіаді і досягли високих результатів. Серед них - Сергій Куліш, Ольга Харлан, Аліна Комащук, Дмитро Янчук.

ФОТОГАЛЕРЕЯ (7 фото)

Володимир Тарасов, Укрінформ

"Динамівці - це наша спортивна еліта. Я хочу ще раз подякувати кожному з вас за те, що у такий непростий час для країни ви зробили усе можливе для перемоги. Сподіваємося, що динамівський рух завжди буде на тій же висоті, як і нині", - підкреслив Віктор Корж.

Додамо, що за всю історію відчизняні представники товариства "Динамо" здобули 174 олімпійські нагороди, за часи незалежності  - 73,  на останніх олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро - 7.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-