Українська збірна виборола вже сім бронзових та одну срібну медалі на Паралімпіаді

Українська збірна виборола вже сім бронзових та одну срібну медалі на Паралімпіаді

Укрінформ
Український дзюдоїст Давид Хорава у ваговій категорії 66 кілограмів виборов «бронзову» медаль на Паралімпіаді в Ріо-де-Жанейро в Бразилії.

Про це повідомляє Національний паралімпійський комітет України.

«Неймовірний, фантастичний поєдинок! Ми не встигли кліпнути оком, як дзюдоїст Давид Хорава (вагова категорія 66 кг) виборов бронзову медаль! Видно було, як наш Давид розізлився і як яскраво переміг!» – повідомляють у паралімпійському комітеті.

Це вже четверта «бронза» за сьогодні для України.

Буквально одразу після перемоги дзюдоїста Хориви медальну естафету перейняли плавці. Ярослав Семененко на дистанції 100 м на спині став володарем п’ятої «бронзової» медалі.

Шосту «бронзу» в українську паралімпійську скарбничку принесла плавчиня Оксана Хруль на дистанції 100 м на спині, а сьому - Ольга Свідерська, якій не вистачило лише 15 сотих доль секунди до срібної медалі.

Окрім того, перше "срібло" Україні приніс Денис Дубров.

Нагадаємо: першу «бронзову» медаль на Паралімпіаді здобув Роман Данилюк у штовханні ядра. Другу «бронзу» здобув Руслан Катишев у стрибках в довжину. Дзюдоїстка Юлія Галінська у ваговій категорії до 48 кілограмів завоювала на Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро третю «бронзову» медаль, поступившись німкені Кармен Брюссіг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-