На Дніпропетровщині проведуть спартакіаду серед бійців АТО та волонтерів

На Дніпропетровщині проведуть спартакіаду серед бійців АТО та волонтерів

Укрінформ
На Дніпропетровщині проведуть відкриту спартакіаду серед демобілізованих бійців АТО та волонтерів. У програмі - змагання з шашок, шахів, настільного тенісу, армреслінгу, плавання, бігу та футболу.

Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської ОДА із посиланням на очільника області  Валентина Резніченка.

«На Дніпропетровщині вже є добра традиція – реабілітація спортом. Демобілізовані та волонтери регіону вже змагалися у плаванні, пляжному волейболі, настільному тенісі, більярді, міні-футболі. Ми бачимо, що хлопцям це потрібно, це їм допомагає забути про жахи війни, спілкуватися з однодумцями. Як завжди вирішили долучити до нашої ініціативи всю країну. Проводимо першу в країні відкриту спартакіаду для бійців АТО та волонтерів. У ній можуть взяти участь усі бажаючі з різних куточків нашої держави», - наголосив Резніченко.

Перша в Україні відкрита спартакіада серед бійців АТО та волонтерів включатиме змагання  в 11 видах спорту: шашки, шахи, настільний теніс, дартс, стрільба з пневматичного пістолета, бадмінтон, армреслінг, плавання, гирьовий спорт, біг та футбол. Жодних обмежень за віком та статтю немає. Кожен з учасників зможе взяти участь як в одній із дисциплін, так і в комплексному заліку з 4 видів спорту.

Зареєструватися на участь у змаганнях, які відбудуться 8-9 жовтня, можна до 23 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-