П'ять футболістів залишили тренувальний табір збірної України

П'ять футболістів залишили тренувальний табір збірної України

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко, як і обіцяв на прес-конференції у перший день підготовчого збору, розпочав оптимізацію кадрового потенціалу "синьо-жовтих" перед відбірковим матчем чемпіонату світу-2018 з Ісландією.

Як повідомив прес-секретар національної команди Олександр Гливинський, наприкінці третього тренувального дня розташування збірної України залишили п’ятеро гравців - Сергій Рибалка, Роман Безус, Артем Довбик, Микола Морозюк та Владлен Юрченко.

"Тренерський штаб задоволений працездатністю та відповідальним ставленням до вимог збірної вищезгаданих гравців. Однак через технічні характеристики, які необхідні виконавцям для протистояння конкретному супернику - збірній Ісландії, ми прийняли саме таке рішення. Всі хлопці залишаються у колі кандидатів до національної команди і продовжать підготовку у складі своїх клубів", - зазначив Андрій Шевченко.

Нагадаємо, збірна України проведе свій перший матч у кваліфікації чемпіонату світу-2018 з командою Ісландії 5 вересня на НСК "Олімпійський" у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-