Футзал. Збірна України зіграє з Італією на шляху до Колумбії-2016

Футзал. Збірна України зіграє з Італією на шляху до Колумбії-2016

Укрінформ
Збірна України з футзалу сьогодні вирушає до Італії на товариський матч зі "Скуадрою адзуррою", після чого "синьо-жовті" візьмуть курс на Колумбію, де 10 вересня стартує чемпіонат світу-2016.

"29 серпня, о 19.40 рейсом Міжнародних авіаліній України PS 335 Київ - Венеція збірна України з футзалу вилітає до Італії. Після прильоту до Венеції нашій збірній доведеться подолати ще близько 270 км в місто Кавалесе, де 30 вересня о 22.00 за київським часом відбудеться товариський матч збірних Італії та України. Це буде проміжною зупинкою перед авіамарш-кидком в Колумбію, де і почнеться заключний етап підготовки нашої національної команди до чемпіонату світу" , - повідомляє Sport.ua.

Головний тренер збірної України Олександр Косенко включив в остаточну заявку на футзальний Мундіаль 14 футболістів:

воротарі - Євген Іваняк ("Діна", Росія), Дмитро Литвиненко ("Локомотив", Харків);

польові гравці: Сергій Журба (без клубу), Олександр Сорокін, Микола Білоцерківець, Денис Овсянников, Дмитро Сорокін, Дмитро Бондар (всі - "Локомотив"), Сергій Коваль, Петро Шотурма (обидва - "Ураган", Івано-Франківськ), Михайло Грицина, Микола Грицина (обидва - "Енергія", Львів), Євген Валенко ("Економац", Сербія), Ігор Борсук ("ХІТ", Київ).

Нагадаємо, на груповому етапі чемпіонату світу в Колумбії збірна України зіграє в квартеті D з чемпіоном світу командою Бразилії, а також футзалістами Мозамбіку і Австралії. Путівки у плей-офф отримають перші дві команди кожної з шести груп, а також чотири найкращі збірні, що посіли треті місця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-