Ребров узяв на себе провину за поразку від

Ребров узяв на себе провину за поразку від "Ворскли"

Укрінформ
Київське "Динамо" в суботу сенсаційно поступилося полтавській "Ворсклі" з рахунком 0:2 у шостому турі української Прем'єр-ліги.

Головний тренер чемпіонів України Сергій Ребров прокоментував невдачу команди, повідомляє «Динамоманія».

"Ми програли по ділу. Створили достатньо моментів, але гра в обороні не витримує жодної критики. Десять контратак проти такої команди - ми всі ходимо атакувати, всі хочемо забивати. Я не хочу сказати, що ми не створювали моментів. І після 0:1, і після 0:2 ми намагалися йти вперед, але ми не думали про оборону, а "Ворскла" могла забити 3-5 м'ячів. Я не збираюся звинувачувати хлопців, ми обов'язково розберемо гру. Це моя помилка, якщо не переконав хлопців, наскільки важливо серйозно ставитися до будь-якого суперника. "Сталь" пробачила, "Дніпро" пробачив, а "Ворскла" не пробачила. Це мало статися", - заявив Ребров.

За його словами, "ті проблеми, які є, не від хорошого життя". "Пішов Драгович, пішов Велозу, багато хлопців пропускали через травми. Порівняно з минулим сезоном у нас не грали 4-5 основних футболістів. На жаль, у нас немає 20 повноцінних гравців, які на сто відсотків замінять травмованих. Працюємо з тими людьми, які є, і намагаємося вичавити максимум. Ще раз - я нікого не збираюся звинувачувати. Винен я", - додав головний тренер "Динамо"..

Ребров також визнав допущені помилки. "Але ми повинні йти далі. Зараз ми попереживаємо, переглянемо гру, хлопці роз'їдуться по збірних, але попереду у нас матч із "Шахтарем" і Ліга чемпіонів. Я відповідаю за трансфери тих гравців, які пішли. Я бачу за тренувальним процеасом, хто витримує конкуренцію, а хто ні", - підсумував наставник "Динамо".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-