У

У "Зорі" кажуть, що хотіли в суперники "Манчестер Юнайтед"

Укрінформ
Генеральний директор футбольного клубу "Зоря" (Луганськ) Сергій Рафаїлов не приховує, що в його команді давно мріяли зіграти в єврокубках з "Манчестер Юнайтед".

Про це він розповів в ефірі телеканалу "Футбол 1", коментуючи результати жеребкування Ліги Європи УЄФА, за підсумками якого "Зоря" в квартеті А зустрінеться з англійським "Манчестер Юнайтед", турецьким "Фенербахче" і голландським "Фейєноордом".

"Всі гравці та працівники клубу хотіли, щоб нам дістався "Манчестер Юнайтед". Нарешті нам пощастило. Знаєте, наш президент ніколи не говорить, що у нас є конкретне завдання, яке ми кров з носу повинні виконати. Ми будемо виходити, грати і, звичайно ж, намагатися обіграти будь-якого суперника. Також пам'ятаємо матч з "Фейєноордом", коли ми на останніх хвилинах пропустили м'яч і не вишли в груповий турнір. "Фенербахче"? Трибуни їх стадіону можуть кого-завгодно змусити бігти і домагатися результату", - сказав Рафаїлов.

Поєдинки групового етапу Ліги Європи пройдуть 15 і 29 вересня, 20 жовтня, 3 і 24 листопада, а також 8 грудня. Повний календар матчів буде опублікований пізніше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-