"Шахтар" повинен виходити з групи без обговорень - Палкін

Укрінформ
Генеральний директор футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) Сергій Палкін вважає, що "гірникам" цілком під силу виграти свою групу і продовжити виступ у плей-офф Ліги Європи УЄФА.

Про це він сказав в ефірі каналу "Футбол 1", коментуючи результати жеребкування, за підсумками якої "Шахтарю" доведеться грати з португальською "Брагою", бельгійським "Гентом" і турецьким "Коньяспором".

"У цій групі найпікантніша ситуація, природно, з" Брагою ". Як ви все прекрасно знаєте, до нас з самого початку сезону перейшов звідти тренер /Паулу Фонсека/, він прекрасно знає цю команду. Думаю, для вболівальників обох команд це протистояння буде дуже цікавим, захоплюючим. Навіть до жеребкування мені здавалося, що "Брага" нам може попастися. Так і вийшло. Якщо подивитися на "Гент", то в минулому сезоні, наскільки я пам'ятаю, він зайняв третє місце. тобто це хороша команда. "Коньяспор" час від часу грає у вищій лізі, вилітає - такий рівний суперник. Але у всякому разі хочу сказати, що з цієї групи ми повинні виходити без обговорень ", - підкреслив Палкін.

Поєдинки групового етапу Ліги Європи пройдуть 15 і 29 вересня, 20 жовтня, 3 і 24 листопада, а також 8 грудня. Повний календар матчів буде опублікований пізніше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-