Шахтар

Шахтар" обіграв "Дніпро" в чемпіонаті України

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" з великим рахунком 4:0 виграли у "Дніпра" в 5-му турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

М'ячі у ворота Дениса Шеліхова забили Іван Ордець (13-та хвилина), Дентіньйо (14), Марлос (71) та Факундо Феррейра (89), повідомляє Укрінформ.

 У неділю також пройдуть три заключні матчу туру, які розпочнуться о 19.30: "Ворскла" (Полтава) - "Сталь" (Кам'янське), "Зоря" (Луганськ) - "Карпати" (Львів) і "Зірка" (Кропивницький) -  "Чорноморець" (Одеса).

Нагадаємо, у суботу київське "Динамо" з рахунком 2:1 перемогло на столичному НСК "Олімпійський" луцьку "Волинь". Голи: Микола Морозюк (53) і Денис Гармаш (61) - у "Динамо"; Сергій Петров (40) - у гостей, повідомляє Укрінформ.

"Олександрія" здолала в Сумах донецький "Олімпік" - 2:0. М'ячі забили Артем Чорній (28) та Андрій Запорожан (78, з пенальті).

"Шахтар" та "Динамо" мають по 15 очок, "Зоря" - 10, "Олександрія" - 6, "Дніпро" і "Ворскла" - по 5, "Сталь", "Олімпік" та "Волинь" - по 4, "Чорноморець" - 3, "Зірка" - 1, "Карпати" - мінус 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-