Ріо-2016. День 14. Текстова трансляція. Веслувальники у фіналі

Ріо-2016. День 14. Текстова трансляція. Веслувальники у фіналі

Оновлено
Укрінформ
В Ріо-де-Жанейро (Бразилія) 19 серпня розігрують чергові 22 комплекти нагород ХХХІ літніх Олімпійських Ігор.

Вітаємо, друзі! На літній Олімпіаді в Ріо продовжуються події головного спортивного дійства планети!

Сьогодні в Ріо проходили змагання в 19 видах олімпійських дисциплін. Переможці та призери Ігор-2016 визначалися в 12 видах спорту, у чотирьох з них на медалі розраховували українські спортсмени.

За місця на олімпійському п'єдесталі претендували Анастасія Спас (сучасне п'ятиборство), наїзник Рене Теббель (конкур), легкоатлети Сергій Будза, Іван Бензерук, Ігор Главан (всі - ходьба на 50 км), Наталія Боровська, Інна Кашина, Валентина Мирончук (всі - ходьба на 20 км), Наталія Погребняк, Олеся Повх, Христина Стуй, Єлизавета Бризгіна (естафета 4х100 метрів), Євген Виноградов (метання молота), а також представниці синхронного плавання Лоліта Ананасова, Олена Гречихіна, Дар'я Юшко, Олександра Сабада, Катерина Садурська, Анастасія Савчук, Ксенія Сидоренко, Анна Волошина і Ольга Золотарьова.

***************************

06.00 - 14-й день ігор позаду. Після вчорашнього "золота" каноїста Юрія Чебана у нас "медальна засуха", що не є дивиною на цих Іграх. Євген Виноградов у фіналі з метання молоту навіть не наблизився до п’єдесталу. Після кваліфікації, здавалося б, у нас є шанси на медаль у жіночій естафеті, але й тут надії не справдились. Впритул до "бронзи" наблизились синхроністки, але не склалося.

Проте ми можемо сподіватись на медалі 15-го дня ігор: наша Ганна Різатдінова кваліфікувалась у фінал багатоборства з художньої гімнастики, а українські веслувальники змагатимуться у фіналі змагань відразу двох дисциплін (жіноча байдарка-четвірка та чоловіча каное-двійка).

В цілому ж день був надзвичайно цікавим. Ми отримали призерів відразу в кількох ігрових видах спорту серед жінок і знаємо всіх фіналістів у чоловіків. Ми були свідками історичного досягнення Усейна Болта. То ж з нетерпінням чекаємо дня наступного і сподіваємось на нагороди, які покращать наші справи у медальному заліку, де ми наразі займаємо 26 позицію.

А 10-ка лідерів виглядає так: 

05:45 – Волейбол, чоловіки. Збірна Бразилії, здолавши росіян з рахунком 3:0, пробилася до фіналу олімпійського турніру, де зіграє з командою Італії. А російська збірна у «бронзову» матчі зійдеться з командою Сполучених Штатів.

05:10 – Стрибки з жердиною, жінки. У цій дисципліні золотою медаллю поповнилась скарбничка Греції, Екатеріні Стефаніді взяла висоту 4,85. «Срібло» у американки Санді Морріс, а «бронза» у Елізи Маккартні з Нової Зеландії.      

05:00 - Власне, сам автор "тріпл тріплу", найшвидша людина на планеті, "король спринту" Усейн Болт:

04:56 – Чоловіча збірна Ямайки у біговій естафеті 4х100 прогнозовано здобула «золото», що дозволило великому Усейну Болту зробити те, що західні ЗМІ назвали «тріпл-тріпл»: завоювати по три золоті медалі на трьох олімпіадах поспіль.

«Срібло» у команди Японії, третіми в компанії на п`єдесталі були канадці.

04:45 – У фіналі з метання молота перше на цих іграх «золото» для Таджикистану завоював Ділшод Назаров, «срібло» у Івана Ціхана з білорусі, а «бронза» у поляка Войцеха Новіцкі.

Наш Євген Виноградов був лише 11 з 12 у підсумковому заліку.

04:30 – В жіночій естафеті 4х100 перемогу святкувала збірна США, яка фінішувала з часом 41:01, «срібло» у спринтерш з Ямайки (41:36), а бронзові нагороди повезуть до дому дівчата з Великої Британії.

Українська команда, яка за загальними результатами двох кваліфікаційних забігів показала 3 час, у фіналі була лише 6 (42:36).

04:20 - Запеклий бій за фінал олімпійського турніру з гандболу влаштували чоловічі збірні Польщі та Данії, які виявили сильнішого лише після екстра-тайму – 28:29 на користь данців.

У фіналі скандинави поборються за «золото» зі збірною Франції, а поляки сперечатимуться за бронзу з німцями.

4:15 – Спортсменка з Південної Кореї О Хє Лі у драматичному поєдинку за «золото» з Теквондо у вазі 67 кілограмів вона здолала француженку Габі Ніаре. «Бронза» у івуарійки Марі Гбагбі та у турчанки Нур Татар.

03:58 – Біг на 5000 метрів, жінки. Олімпійською чемпіонкою в цій дисципліні стала атлетка з Кенії Вівіан Шерійот, вона фінішувала з часом 14:26:17. «Срібло» у її співвітчизниці Хелен Обірі (14:29:77), а бронзові нагороди до свого активу додала спортсменка з Ефіопії Алмаз Аяна (14:33:59).

03:30 - До свого чергового старту (в чоловічій естафеті 4х100) готується Усейн Болт

02:45 – Чоловіча збірна Сербії з баскетболу – другий фіналіст олімпійського турніру, у півфіналі серби розгромили команду Австралії – 87:61.

То ж нас чекає захоплюючий фінал США – Сербія, американці, нагадаємо, у іншому півфіналі переграли іспанських баскетболістів.

02:48 – Легка атлетика. Українська команда в жіночій естафеті (4х100) з другим результатом у своєму забігу кваліфікувалася для участі у фіналі! 

01:55 - Ось так німецькі футболістки відкрили рахунок у фінальному матчі
 

01:20 – Жіноча збірна Німеччини – олімпійський чемпіон з футболу! У нервовому «золотому» матчі німкені переграли шведок, долю поєдинку вирішив гол у власні ворота захисниці скандинавської збірної Лінди Сембрант. Підсумковий рахунок зустрічі – 2:1.

У матчі за 3 місце, нагадаємо, Канада несподівано переграла команду Бразилії з тим же рахунком 2:1.

До речі, на Іграх в Ріо Німеччина може зробити «золотий футбольний дубль», чоловіча команда німців також гратиме у фіналі футбольного турніру, де їх суперником буде збірна Бразилії. 

01:05 - Ось так своє "золото" відсвяткувала збірна Великобританії з хокею на траві

00.55 – Вільна боротьба. Лише за рахунок правила останнього результативного прийому іранець Хассан Язданіхараті переміг  фіналі категорії до 74 кг росіянина Ануара Гедуєва. Сам фінал закінчився з рахунком 6:6. Третє місце розділили Джабраїл Хасанов (Азербайджан) та Сонер Демірташ (Туреччина).

00.50 – Хокей на траві. Збірна Великобританії виграла олімпійське золото у фіналі жіночого турніру. Гра проти команди Голландії завершилась внічию 3:3, а в серії пенальті влучнішими були британки 2:0. «Бронза» у хокеїсток Німеччини.

00.40 – У фіналі жіночого футбольного турніру рахунок відкриток. Збірна Німеччини виходить вперед 1:0 у матчі проти Швеції.

00.40 – Чемпіон Ріо-2016 зі спортивної гімнастики британець Макс Вітлок лякає своїх фанатів ось такими каскадерськими номерами.

00.20 – Лідер збірної України зі синхронного плавання Анна Волошина прокоментувала прес-службі НОК України 4 місце нашої команди у групових вправах: «Ми намагаємося не дивитися на оцінки. Не завжди оцінки це головне, ми хочемо подобатися тренерам, публіці. Мабуть, це перші змагання, коли нас похвалили тренери після виступів в дуеті та групі. Це нова програма зі складною акробатикою, на підготовку якої пішло багато часу. Ми намагалися здивувати і це вийшло».

00.10 – Триває жіночий фінал на футбольному турнірі Швеція – Німеччина. Поки що нічия 0:0 при великій перевазі німкень.  

00.00 – Художня гімнастика. Українка Анна Різатдінова завершила кваліфікацію на загальному 3-у місці. Попереду неї дві росіянки – Маргарита Мамун та Яна Кудрявцева. Фінал багатоборства завтра.

23.40 – Вільна боротьба. Владімер Хінчегашвілі з Грузії у драматичній боротьбі здолав у фіналі категорії до 57 кг японця Реї Хігучі 4:3. Бронзові медалі в цій категорії вибороли Хаджи Алієв з Азербайджану та іранець Хассан Рахімі.

23.25 – Тим часом у збірній Росії з боротьби розгортається безпрецедентний скандал. Президент федерації Михаїл Маміашвілі побив власну спортсменку Інну Тражукову

23.15 – Дуже впевнено, незважаючи на рахунок 82:76, збірна США обіграла у баскетбольному півфіналі команду Іспанії. Кращими у американців були Клей Томпсон (22) і Кевін Дюрант (14). Суперником Dream Team у матчі за золоті медалі буде переможець пари Австралія – Сербія.

23.10 – Влучний кидок на останній секунді Даніеля Нарсісса приніс збірній Франції перемогу у півфінальному матчі гандбольного турніру над Німеччиною 29:28. Тепер суперником французів у «золотому» поєдинку буде переможець пари Польща – Данія.

22.55 – Француженка Естель Мосселі стала чемпіонкою Ріо-2016 у боксі, це категорія до 60 кг. У фінальному двобої Мосселі за очками перемогла Їнь Юнхуа з Китаю. «Бронза» у росіянки Анастасії Белякової та Міри Потконен з Фінляндії.

22.45 – Не вийшло боротьби у фінальному матчі на жіночому турнірі з водного поло. Збірна США рознесла вщент команду Італії 12:5. Бронзові нагороди у збірної Росії.

22.40 – Фото дня. Ось такий вигляд мають велоперегони BMX.

22.30 – Художня гімнастика. Українка Анна Різатдінова зберегла за собою 2-е місце після трьох видів кваліфікації. В лідери вийшла росіянка Яна Кудрявцева.

22.20 – Збірна Іспанії зуміла нав’язати команді США реальну боротьбу у півфіналі баскетбольного турніру. На перерву суперники пішли за рахунку 45:39 на користь Dream Team. На скільки іспанців вистачить?

22.10 – Чемпіонкою Ріо-2016 у спортивній ходьбі на 20 км стала китаянка Лю Хон. До срібної медалі дійшла мексиканка Марія Гонсалес. Бронзова медаль у іншої легкоатлетки з Китаю Лу Сючжи. Найкращий результат з українок у Надії Боровської. Вона фінішувала 19-ю.

22.00 – Стали відомі чемпіони у найвидовищному виді велоспорту – перегонах BMX. У жінок золота медаль у Маріани Пахон з Колумбії. Другою фінішувала Еліз Пост (США), третьою – Стефані Ернандес (Венесуела). Серед чоловіків рівного не було американцю Коннору Філдсу. «Срібло» у Йєлле ван Горкома (Голландія), «бронза» у Карлоса Альберто Раміреса Йєпеса (Колумбія). 

21.35 – Збірна Італії стала першим фіналістом чоловічого волейбольного турніру. Італійці дотиснули команду США у вирішальному сеті 15:9 і перемогли 3:2! Другий фіналіст визначиться у битві збірних Бразилії та Росії.

21.30 – Розпочався перший півфінал чоловічого баскетбольного турніру Іспанія – США. Чи станемо свідками сенсації? Другим учасником «золотого» матчу стане переможець пари Австралія – Сербія. 

21.20 – Триває неймовірно напружений півфінал чоловічого волейбольного турніру США – Італія. 2:2 після чотирьох сетів і 6:6 у вирішальному п’ятому сеті.

21.15 – Неперевершений британець Нік Скелтон став чемпіоном Ріо-2016 в конкурі (подолання перешкод). «Срібло» у шведа Педера Фредріксона, «бронза» у Еріка Ламаза з Канади. Наш Рене Теббель показав 19-й результат.

20.45 - Футбол. Збірна Канади з рахунком 2:1 обіграла команду Бразилії і стала бронзовим призером олімпійського турніру серед жінок. У складі переможниць відзначилися Діанна Роуз, яка відкрила рахунок на 25-й хвилині, та Крістін Сінклер (52). У господарок Ігор-2016 м'яч забила Беатріс (79). "Золото" Ріо розіграють футболістки Швеції та Німеччини.

20.15 - Бокс. Шахобіддін Зоїров з Узбекистану вийшов у фінал вагової категорії до 52 кг. У півфінальному поєдинку із венесуельцем Сегундо Філоном азіат відсвяткував успіх з рахунком 3:0 (30:26, 29:28, 29:28). У бою за "золото" в останній день Олімпіади, 21 серпня, Зоїров зустрінеться з росіянином Мішою Алояном, який у свою чергу взяв гору над китайцем Ху Цзяньгуань - 3:0 (29:28, 29:28, 29:28).

20.05 - Бадмінтон. Китайці Фу Хайфен і Нань Чжан - виграли "золото" Ріо у чоловічому парному розряді. У фіналі представники "Піднебесної" з рахунком 16:21, 21:11, 23:21 здобули вольову перемогу над тандемом з Малайзії Го Ві Шем - Тан Ві Кіонг, якому дісталося "срібло". "Бронза" у бадбінтоністів Великої Британії Маркуса Елліса та Кріса Лангріджа.

20.00 – В матчі за «бронзу» футбольна збірна Бразилії наразі несподівано поступається дівчатам з Канади

19.50 – Анна Різатдінов на 2-у місці після двох вправ!

19.40 – Шляхетний вчинок польського дискобола Петра Малаховського.

19.15 - Хокей на траві. Німеччина - бронзовий призер жіночого олімпійського турніру. У матчі за 3-тє місце німкені залишили без нагород команду Нової Зеландії - 2:1. У фінальному поєдинку за "золото" зійдуться збірні Голландії та Великої Британії.

18.55 - Синхронне плавання. Збірна України зупинилася за крок від олімпійського п'єдесталу. За підсумками групових змагань Лоліта Ананасова, Олена Гречихіна, Дар'я Юшко, Олександра Сабада, Катерина Садурська, Анастасія Савчук, Ксенія Сидоренко, Анна Волошина і Ольга Золотарьова посіли 4-те місце. "Золото" у Росії, "срібло" - у Китаю, "бронза" - у Японії.

18.40 - Водне поло. Жіноча збірна Росії завоювала бронзові медалі, вигравши у поєдинку за 3-тє місце по пенальті команду Угорщини - 12:12, 7: 6. "Золото" розіграють збірні США та Італії.

18.35 – Зірковий плавець Райан Лохте розповів правду про фальшивий напад на американських спортсменів.

18.25 - Бадмінтон. "Золото" у жіночому одиночному розряді здобула іспанка Кароліна Марін, яка у фіналі залишила зі "сріблом" Пусарлу Венката Сіндху з Індії - 19:21, 21:12, 21:15. Володаркою "бронзи" стала японка Нодзомі Окухара.

18.10 – На медаль претендуватиме сьогодні наш майстер конкуру Рене Теббель!

17.45 - Легка атлетика. Словак Матей Тот - олімпійський чемпіон у ходьбі на 50 км. "Срібло" здобув олімпійський чемпіон Лондона-2012 австралієць Джаред Таллент, "бронзу"Хіроокі Араї з Японії. Кращий з українців Сергій Будза фінішував 18-м, Іван Банзерук - 38-м. Ігор Главан зійшов з дистанції після 35 км.

17.35 - Художня гімнастика. У ці хвилини українка Анна Різатдінова лідирує після виконання першої вправи у багатоборстві.

16.45 - Бадмінтон. "Золото" у чоловічому одиночному розряді розіграють Лі Чонг Вей (Малайзія), який у півфіналі взяв гору над Лінь День (Китай) - 15:21, 21:11, 22:20, та Лун Чень (Китай) - після перемоги над Віктором Аксельсеном (Данія) - 21:14, 21:15.

16.45 – Наша друга медальна надія на завтра – жіноча байдарка-четвірка. 

16.40 - Веслування на байдарках і каное. Марія Повх, Світлана Ахадова, Анастасія Тодорова та Інна Грищун кваліфікувався у медальний фінал А на 500-метрівці байдарок-четвірок!

16.35 – Чоловіча каное-двійка – ще одна українська медальна надія у веслуванні.  

16.25 - Веслування на байдарках і каное. Дмитро Янчук і Тарас Міщук завтра боротимуться за олімпійські медалі у фіналі А на 1000-метрівці каное-двійок. Український дует у півфіналі показав кращий час серед серед семи екіпажів.

16.00 - У похід за медалями вирушили борці вільного стилю. Нагороди сьогодні розіграють представники вагових категорій до 57 та 74 кг, в яких українців, на жаль, немає.

15.55 – Нагадаємо першу десятку медального заліку. Україна поки що на 23-у місці. У нас 2 золоті медалі, 4 срібні та 2 бронзові.

15.40 - Веслування на байдарках і каное. Марія Повх, Світлана Ахадова, Анастасія Тодорова та Інна Грищун кваліфікувався у півфінал на 500-метрівці байдарок-четвірок, посівши друге місце у своєму кваліфікаційному заїзді. Участь у медальному фінала А вже забезпечили переможці двох попередніх заїздів - екіпажи з Білорусі та Угорщини.

15.25 - Веслування на байдарках і каное. Дмитро Янчук і Тарас Міщук кваліфікувалися у півфінал на 1000-метрівці каное-двійок. У медальний фінал А відразу вийшли переможці двох попередніх заїздів бразильський дует Ерлон Сілва - Ісакіяс Кейрос та німецька пара Себастьян Брендель - Ян Вандрей.

15.10 - Веслування на байдарках і каное. Розпочалися попередні заїзди. Чоловіки. 1000 метрів. Каное-двійка, байдарка-четвірка. 200 метрів. Байдарка-одиночка. Жінки. 500 метрів. Байдарка-четвірка.

15.00 - Тхеквондо. Стартували сутички у жінок (вагова категорія до 67 кг) та чоловіків (до 80 кг).

14.40 - Чотирнадцятий день Ігор-2016 розпочався виступами гольфісток, півфінальними поєдинками бадмінтоністів в одиночному розряді: Лі Чонг Вей (Малайзія) - Лінь День (Китай), Віктор Аксельсен (Данія) - Лун Чень (Китай), а також чоловічим фіналом у ходьбі на 50 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-