"UА:Перший" покаже онлайн 200 годин Ігор-2016

Олімпіада-2016
Укрінформ
XXXI літні Олімпійські ігри пройдуть із 5 до 21 серпня в бразильському Ріо-де-Жанейро. Для глядачів України близько 200 годин олімпійських змагань ексклюзивно транслюватиме "UА:Перший".

Трансляція буде у телеефірі та на сайті каналу.

Покаже телеканал і церемонію відкриття найочікуванішої події цього літа. Через різницю у часі між Ріо та Києвом для України церемонія розпочнеться 6 серпня о 01:55. Проходитиме шоу-відкриття на одному з майданчиків олімпійських змагань – стадіоні "Маракана".

Крім традиційного запалювання олімпійського вогню, вітальних слів та презентації національних збірних, на глядачів з усього світу чекатиме розкішний карнавал, концертна програма, а також епізоди з історії Бразилії, про які розкажуть за допомогою мистецтва.

Найвідоміша бразильська танцівниця Дебора Колкер (Deborah Colker) уже з травня готує 6 тисяч волонтерів, які виступатимуть для мільйонів глядачів. Бути режисером масової хореографії та параду атлетів до Ріо запросили Стіва Бойда (Steve Boyd) – людину, яка має досвід організації видовищних шоу на тринадцяти Олімпійських іграх.

Креативний директор церемонії відкриття Олімпіади в Ріо, бразильський режисер Фернандо Мейрелес (Fernando Meirelles) розповів, що бюджет цієї події буде в 10 разів меншим, ніж бюджет аналогічного заходу в Лондоні. Це пов’язано з економічними і соціально-політичними труднощами Бразилії. Та Мейрелес радий працювати з невеликим бюджетом, бо вважає, що це в інтересах країни. Саме тому шоу на честь відкриття Ігор не буде дуже високотехнологічним, але організатори обіцяють надзвичайну, самобутню концепцію, в якій творчість компенсує все інше.

"Отже у той час, коли в Ріо ще тільки темнішатиме, а біля екранів по всьому світу збиратимуться вболівальники, ведучі Тетяна Терехова і В’ячеслав Варда 6 серпня з 01:00 уже працюватимуть у студії телеканалу "UА:Перший". Вони розкажуть про те, що чекати від міжнародних спортивних змагань, коли дивитися виступи українських спортсменів, а також поговорять про надії на нашу олімпійську збірну", - зазначається в повідомленні.

Церемонію відкриття глядачів, які перебуватимуть в Україні, коментуватиме також і ведучий "Чоловічого клубу" Дмитро Лазуткін. Він розповів, що з нетерпінням чекає на Олімпіаду: "Ми всі спостерігатимемо за Олімпійськими іграми і з палким серцем підтримуватимемо наших спортсменів. Будемо намагатися створити нашим глядачам прекрасний настрій, адже атмосфера Олімпіади залишається в пам’яті надовго. Тим більше у нас є великі медальні надії".

Своїми очікуваннями щодо відкриття Олімпіади в Ріо поділилася і ведуча спортивних програм "Дорога до Ріо" та "Український корт" Дар’я Кузнецова. Її голос теж буде супроводжувати Олімпійські ігри для українців і вдень, і вночі.

Олімпійські ігри вперше за всю історію сучасних міжнародних спортивних змагань пройдуть у Південній Америці. За 17 днів Олімпіади-2016 розіграють 306 комплектів нагород у 42 олімпійських дисциплінах. Через різницю у часі виступи олімпійців, що відбуватимуться вночі (за Києвом), можна буде подивитися в ранковому повторі на "UА:Перший".

Фото: rio2016.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-