"Олександрія" невдало дебютувала в Лізі Європи УЄФА

Укрінформ
Футболісти "Олександрії" не змогли подолати 3-й кваліфікаційний етап Ліги Європи УЄФА.

Команді Володимира Шарана не вдалося відіграти три м'ячі у хорватського "Хайдука" зі Спліта, якому програла в Олександрії (0:3). В матчі у відповідь на чужому полі український клуб знову зазнав поразки - 1:3, повідомляє Укрінформ.

Сергій Старенький на 13-й хвилині вивів "Олександрію" вперед, проте голи Зорана Ніжича (21) і Тіно-Свена Сушича (52, з пенальті; 56) впевнено вивели "Хайдук" в раунд плей-офф Ліги Європи.

Для "Олександрії" це був дебютний виступ на європейській арені.

Нагадаємо, полтавська "Ворскла" також завершила змагання після 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА, програвши за сумою двох матчів іншій хорватській команді "Локомотіві" із Загреба (0:0, 2:3).

У раунді плей-офф Ліги Європи, жеребкування якого відбудеться 5 серпня, зіграє донецький "Шахтар". "Гірникам" не вдалося пройти швейцарський "Янг Бойз" в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів УЄФА (2:0, 0:2, 2:4 - по пенальті).

Відзначимо, що луганська "Зоря" автоматично пройшла у груповий етап Ліги Європи і отримає суперників під час жеребкування 26 серпня. Матчі групового турніру пройдуть 15 і 29 вересня, 20 жовтня, 3 і 24 листопада, а також 8 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-