Де дивитися матчі

Де дивитися матчі "Ворскли" і "Олександрії" у Лізі Європи УЄФА

Укрінформ
У Лізі Європи УЄФА у четвер відбудуться матчі у відповідь третього кваліфікаційного раунду другого за престижністю клубного футбольного турніру континенту.

Телеканал "Футбол 2" о 20.00 почне трансляцію зустрічі в Полтаві між місцевою "Ворсклою" і хорватським клубом "Локомотіва", які в першому поєдинку в Загребі розійшлися миром - 0:0, повідомляє Укрінформ.

Інше хорватсько-українське протистояння "Хайдук" - "Олександрія", яке почнеться в Спліті о 21.30, покаже телеканал "Футбол 1". Домашній матч підопічні Володимира Шарана, як відомо, програли з рахунком 0:3.

Переможці за сумою двох поєдинків зіграють в раунді плей-офф Ліги Європи, жеребкування якого відбудеться 5 серпня. Серед учасників п'ятничної церемонії буде і донецький "Шахтар", якому не вдалося пройти швейцарський "Янг Бойз" в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів УЄФА (2:0, 0:2, 2:4 - по пенальті).

Нагадаємо, луганська "Зоря" автоматично пройшла у груповий етап Ліги Європи і отримає суперників під час жеребкування 26 серпня. Матчі групового турніру пройдуть 15 і 29 вересня, 20 жовтня, 3 і 24 листопада, а також 8 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-