"Шахтар" переміг в Одесі, "Зоря" втратила очки у Кропивницькому

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" на класі обіграли в Одесі "Чорноморець" (4:1) у матчі 2-го туру чемпіонату України серед клубів Премьєр-лиги.

Перший м'яч на 51-й хвилині головою забив Євген Селезньов після передачі Ярослава Ракицького. Після цього результативними дальніми ударами обмінялися "гірняк"  Фред (59) та одесит Артем Филимонов (61). Третій гол у "Шахтаря" на рахунку Едуардо (90), четвертий - Віктора Коваленка (90+2), повідомляє Укрінформ.

А ось ще один з лідерів національної першості - "Зоря" - втратив очки у Кропивницькому. На гол луганчанина Артема Гордієнка (73-я хвилина) на 97-й хвилині відповів захисник "Зірки" Олександр Кучеренко, який реалізував пенальті.

"Волинь" на останніх секундах втратила перемогу у грі з донецьким "Олімпіком" - 2:2.

М'ячі на луцькому стадіоні "Авангард" забили: Віктор Хомченко (18-та хвилина) і Олег Герасим'юк (58) - у "Волині"; Антон Поступаленко (72) та Кирило Петров (90+7) - у гостей.

Завершиться тур 31 липня. Зіграють такі пари команд:

"Олександрія" - "Ворскла" (Полтава). Початок 17.00. Транслює телеканал "Футбол 2" (у запису - о 22.25)

"Дніпро" - "Сталь" (Кам'янське). 17.00. "2+2"

"Карпати" (Львів) - "Динамо" (Київ). 19.30. "2+2".

Після суботніх матчів 6 очок має "Шахтар", 4 - "Зоря", по 3 - "Дніпро",  "Динамо" та "Ворскла". У "Волині", "Олімпіка" та "Зірки"- по 1 пункту. 

"Карпати", які перемогли у першому турі "Сталь", мають... мінус 3 очки, оскільки львівський клуб розпочав чемпіонат з мінус 6-ма пунктами. Львів'яни були позбавлені очок згідно з рішенням дисциплінарного комітету ФІФА у зв'язку зі справою про заборгованість перед боснійським екс-півзахисником Семіром Штіличем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-