Віктор Рубан: На четвертій Олімпіаді почуваюся як на першій

Віктор Рубан: На четвертій Олімпіаді почуваюся як на першій

Укрінформ
Олімпійський чемпіон Олімпіади-2008 у Пекіні, бронзовий призер Ігор-2004 в Афінах зі стрільби із лука Віктор Рубан вже в Ріо-де-Жанейро і готується до змагань.

Український лучник нагадав, що для нього це вже четверта Олімпіада, але напередодні старту "все з чистого листа", повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

"Для мене це вже четверті Олімпійські ігри. На перших двох - в Афінах та Пекіні  мені вдалося вибороти олімпійські нагороди, в Лондоні чогось не вистачило. Зараз все з чистого листа, почуваюся як на дебютній Олімпіаді. Вперше виступатиму сам, без команди. На жаль, не вдалося вибороти командну ліцензію, і мені партнерів дуже не вистачатиме", - сказав олімпійський чемпіон.

Характерно, що олімпійські змагання зі стрільбі з лука стартують ще до офіційної церемонії відкриття Ігор - вранці 5 серпня.

"Ми звикли до такого графіку. Увечері після змагань зможемо відвідати церемонію відкриття. Пам’ятаю парад на перших Європейських іграх у Баку. Мені тоді довірили високу честь бути прапороносцем нашої команди. Це неповторні відчуття! Кажуть, що прапороносцям на Іграх з результатами не щастить, але я про це не знав до змагань і нині в таку прикмету не дуже вірю", - додав Віктор Рубан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-