Матч за Суперкубок УЄФА судитиме серб Мажич

Матч за Суперкубок УЄФА судитиме серб Мажич

Укрінформ
Головним арбітром матчу за Суперкубок УЄФА-2016 за участю успанських клубів "Реал" та "Севілья" призначений 43-річний Мілорад Мажич із Сербії.

Поєдинок пойде 9 серпня на стадіоні "Леркендаль" норвезького міста Тронгейм і розпочнеться о 21.45, повідомляє офіційний сайт УЄФА

"Суперкубок стане для серба першим фіналом турнірів УЄФА в якості головного арбітра. Мажич регулярно отримує призначення на ігри Ліги чемпіонів та Ліги Європи. Перший матч турнірів УЄФА він обслужив  2009 року, коли був головним суддею відбіркової зустрічі чемпіонату Європи серед юнаків до 17-ти років між Австрією та Італією", - зазначається у повідомленні.

У сезоні-2014/2015 Мажич працював на двох іграх "Реала" у Лізі чемпіонів. В одній з них мадридці перемогли на груповому етапі "Базель" (1:0), а в іншій зіграли внічию із земляками з "Атлетико" (0:0) на стадії 1/4 фіналу.

Сербський рефері також двічі обслуговував матчі "Севільї". Його бригада працювала на грі-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи-2013/2014, коли андалузці поступилися "Валенсії" з рахунком 1:3, але пройшли далі. Мажич також був четвертим арбітром у туринському фіналі Ліги Європи, коли "Севілья" обіграла "Бенфіку" і стала володарем трофею.

На матчі Суперкубка УЄФА-2016 Мажичу допомогатимуть лайнсмени Мілован Рістич та Далібор Джурджевич (обидва - Сербія), четвертий суддя Шимон Марчиняк (Польща), додаткові арбітри  Данило Груїч і Ненад Джокич (обидва - Сербія), а також резервний рефері Томаш Лісткевич (Польща).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-