Семінар спостерігачів арбітражу Прем’єр-ліги пройшов у Будинку футболу

Семінар спостерігачів арбітражу Прем’єр-ліги пройшов у Будинку футболу

Укрінформ
"Футбольне життя триває і після Євро-2016". Саме із таким девізом розпочався трудовий тиждень у столичному Будинку футболу, де на навчальний семінар зібралися спостерігачі арбітражу елітної Прем’єр-ліги.

Перед початком роботи до спостерігачів арбітражу звернувся голова комітету арбітрів ФФУ Лучано Лучі, повідомили Укрінформу у прес-службі федерації.

"Минулого сезону наш комітет стикався з деякими помилковими рішеннями спостерігачів, а тому прошу вас уважно ставитися до своїх обов’язків. Завжди потрібно оцінювати дії арбітрів відповідно до того, що сталося на полі. Як то кажуть: "Закон суворий, але це закон", - звернувся до слухачів семінару Лучі.

Успішно склавши тестування з Правил гри та відео-тест УЄФА, учасники навчального заходу взяли участь у теоретичному занятті, дізнавшись про останні зміни та доповнення до Правил гри IFAB та переглянувши відеоматеріали із подальшим обговоренням рішень арбітрів.

12 липня подібний семінар чекає на спостерігачів арбітражу ПФЛ та змагань U-19, а протягом тижня до початку сезону готуватимуться безпосередні представники футбольної Феміди - арбітри Прем’єр-ліги, першої та другої ліг, а також арбітри-жінки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-