Німеччина - Франція. Текстова трансляція

Німеччина - Франція. Текстова трансляція

Оновлено
Укрінформ
Онлайн-трансляція матчу 1/2 фіналу чемпіонату Європи з футболу між національними збірними Німеччини та Франції.

Німеччина - Франція

0:2

! Капут Німеччини водночас несподіваний і цілком логічний. Несподіваний, бо до 45 хвилини команда Льова ганяла господарів мов хлопчаків. А логічний, тому що у вирішальний момент коли потрібно було демонструвати характер, німці розгубились і програли усі ключові моменти воротарю суперника Льорісу. Як наслідок, Франція домінувала після перерви, забила другий м’яч і професорські довела справу до перемоги. Героєм матчу став Антуан Грізманн. Його легкий, тендітний і вишуканий стиль як раз і  уособлює гру «триколірних» на турнірі. Браво, Франція. Ауфідерзейн, Німеччина.

У фіналі XV чемпіонату Європи з футболу 10 липня на арені "Стад де Франс" в Сен-Дені збірна Франції зустрінеться з командою Португалії.

Матч завершено. Франція обіграла Німеччину з рахунком 2:0.

90+3 - Сейв Юго Льоріса, який врятував ворота французів після удару Йосуа Кімміха! 

90+2 - Антуана Грізманна замінив Йоан Кабай.

90 - Арбітр компенсував 4 хвилини.

88 - І Андре-П'єр Жиньяк пробивав у лівий кут німецьких воріт - голкіпер на місці.

86 - Антуан Грізман міг оформити хет-трик, але його удар у лівий нижній кут надійно взяв Мануель Нойєр.

82 - Бенедікт Гьоведес з вигідної позиції пробив головою вище воріт.

80 - Антуан Грізманн подав кутовий. 

79 - Остання заміна у німців: Лерой Сане вийшов замість Бастіана Швайнштайгера.

78 - Андре-П'єр Жиньяк замінив Олів'є Жиру.

75 - Канте отримав попередження.

! 15 хвилин у німці аби врятувати матч. Таке враження, що вони так і не можуть зібрати до купи думки і все ще шоковані, несправедливим на їх думку, пенальті. За рахунку 0:2 потрібно йти ва-банк. 

74 - Кімміх поцілив в каркас воріт - Йосуа не скористався реальною можливістю скоротити рахунок!

72 - ГОООООООЛ!!! Антуан Грізманн зробив дубль і наблизив "триколірних" до фіналу!

71 - Заміна у французів: Н'Голо Канте вийшов замість Дімітрі Пайє. 

69 - Самюель Юмтіті вибив м'яч на кутовий. Після подачі Тоні Крооса арбірт "знайшов" порушення в атаці німців, хоча Лоран Косельни у своєму штрафному майданчику упав за власною ініціативою.

! В мережі усі вбачають чиюсь волохату руку в пенальті. Прибічники теорії змов, пишуть, що італійський арбітр Ріццолі таки чином допомагає господарям Євро і мститься за те, що Німеччина вибила Італію з турніру. 

67 - Ще одна заміна у німців: Емре Джан поступився місцем на полі Маріо Гьотце.

63 - Антуан Грізманн виконав кутовий - Лоран Косельни головою пробив вище воріт.

61 - Жерома Боатенга, який отримав травму, замінив Шкодран Мустафі.

! За ударами у матчі майже рівновага: у німців 6 (5 по воротам, один повз), у французів 5 (4 по воротам, 1 повз). Точність ударів сьогодні на висоті.

! Для команди Льова зараз справжній тест на виживання. Господарі заведені неймовірно і видно, що вони готові трансформуватися на термінаторів аби не пропустити суперника до власних воріт. Німцям потрібно охолонути і включити режим холоднокровних футбольних кіллерів. 

55 - Німці штурмують, але до ударів по воротах Юго Льоріса справа поки не доходить.

50 - Дракслер отримав жовту картку за грубу гру проти Мусси Сіссоко на чужій половині поля - двома ногами вперед Юліан стрибав в суперника, який тут же впав на газон.

! Трохи солі на рани Німеччини. Франція ніколи не програвала, коли забивав Грізманн.

47 - Олів'є Жиру міг збільшити перевагу французів, але влучив у ногу Жерома Боатенга. Кутовий. Після подачі Дімітрі Пайє німці відбилися.

Німеччина розпочала другий тайм із центра поля.

! Розкішний футбол продемонстрували команди у першому таймі. Експерти навіть пишуть, що справжній Євро розпочався лише зараз в передостанньому матчі турніру. Німці мали відчутну перевагу, швидше рухались, швидше приймали рішення. Але на перерву пішли за рахунку 0:1. Нелогічний пенальті і Грізманн забив свій 5 м’яч на турнірі. Франція тепер може закритися і упіймати суперника на контратаці. Але ще не факт, що господарі витримають те, що німці влаштують після перерви.

ПЕРЕРВА.

45+2 - ГООООООЛ!!! Влучний удар з 11-метрової позначки Антуана Грізманна вивів господарів Євро-2016 вперед.

45+1 - Бастіан Швайнштайгер отримав попередження за гру рукою після подачі Антуана Грізманна з кутового. І Месут Езіл побачив перед собою жовте світло за суперечки з арбітром.

45+1 - Пенальті у ворота збірної Німеччини!

43 - Патріс Евра отримав жовту картку за фол проти Тоні Крооса.

42 - Після помилки Жерома Боатенга чудовим шансом відкрити рахунок не скористався Жиру, удар якого блокував Бенедікт Гьоведес.

40 - Тоні Кроос розіграв стандарт із кутового.

39 - Несильний удар Томаса Мюллера спокійно парирувавЮго Льоріс.

37 - Поль Погба пробив по воротах.

36 - Емре Джан отримав жовту картку за фол проти Антуана Грізманна.

! Проблема французів в тому, що біля власних воріт вони дозволяють німцям занадто багато. Немає щільної опіки, немає колективного відбору. Захисники Франції просто спостерігають як суперник комбінує у них під носом. Рано чи пізно це погано скінчиться для господарів.  

31 - Йосуа Кімміх створив гольову ситуацію у воротарському французів, але Томасу Мюллеру не вдалося реалізувати можливість відкрити рахунок.

29 - Удар Тоні Крооса заблокований.

! Неймовірний футбол у Марселі. Команди не затримують м’яч в середині поля. Щоправда, атаки німців набагато гостріші за рахунок класної командної роботи. Не випадає з гри навіть Джан, який вперше з’явився на турнірі у основному складі бундестіму.  

27 - Месут Озіл подав кутовий - м'яч після дальнього удару Бастіана Швайнштайгера просвистів над поперечиною.

25 - Дімітрі Пайє зі стандарту (30 метрів) закрутив м'яч у лівий кут - Мануель Нойєр зіграв надійно.

! Схоже, що під кінець турніру збірна Німеччини набрала фантастичну форму. Поки що вони переважають господарів майже у всіх показниках. А головне, німці швидше приймають вірні рішення.

22 - Удар Йосуа Кіммі французи заблокували.

20 - Тоні Кроос подав кутовий - Лоран Косельни відвів небезпеку від воріт "триколірних".

! Німці витримали стартовий натиск господарів і взяли м’яч під свій контроль. М’яч у них тримається 63% ігрового часу. Більшість атак вони будують через правий фланг. Езіл та Мюллер вміло розгойдують захист Франції. 

15 -Томас Мюллер знову пробив по воротах.

14 - Ворота французів намагалися вразити своїми пострілами Емре Джан та Месут Езіл, удар якого блокований. 

13 - Перший гольовий момент у німців, але Томас Мюллер не влучив у ворота.

7 - Антуан Грізманн витримав чудову паузу і низом пробив з меж штрафного майданчика в дальній кут воріт - Мануель Нойєр врятував бундестім.

! Тренер Франції Дідьє Дешам не змінив переможного складу після матчу з Ісландією. А от Йоахім Льов був вимушений піти на ротацію. Хуммельса, Хедіру і Гомеса змінили Хеведес, Швайнштайгер і Джан.

3 -Пайє подав кутовий.

2 - Дімітрі Пайє прорвався по флангу, увійшов у штрафну і подав в центр. М'яч потрапив в Емре Джана і вийшов на кутовий.

1- Томас Мюллер намагався прострелити з лівого флангу, але його удар господарі заблокували.

Пролунав стартовий свисток! Французи розіграли м'яч із центра поля.

Пролунали державні гімни Франції та Німеччини. 

7 липня 2016 року. Марсель (Франція). Стадіон "Велодром", вміщує 67 тисяч глядачів. Початок матчу о 22.00. Температура повітря +27 С, ясно.

Ласкаво просимо до міста Марсель на поєдинок 1/2 фіналу XV чемпіонату Європи з футболу, в якому зустрічаються збірні Німеччини та Франції.

Стартові склади.

НІМЕЧЧИНА - Мануель Нойєр, Йосуа Кімміх, Йонас Гектор, Бенедікт Гьоеведес, Месут Езіл, Жером Боатенг, Юліан Дракслер, Бастіан Швайнштайгер, Тоні Кроос, Емре Джан, Томас Мюллер.

Головний тренер - Йоахім Льов.

ФРАНЦІЯ - Юго Льоріс, Бакарі Санья, Лоран Косельни, Самюель Юмтіті, Патріс Евра, Поль Погба, Блез Матюйді, Мусса Сіссоко, Антуан Грізманн, Дімітрі Пайє; Олів'є Жиру.

Головний тренер - Дідьє Дешам.

АРБІТР - Нікола Ріццолі (Італія).

*******************

Німеччина, яка виграла п'ять із семи півфіналів на чемпіонатах Європи, на груповому етапі нинішнього турніру посіла перше місце у квартеті С, здобувши дві перемоги - над Україною (2:0) і Північною Ірландією (1:0) - при одній нічиїй з Польщею (0:0). В 1/8 фіналу німці розгромили Словаччину (3:0), а у чвертьфіналі по пенальті вирвали перемогу у Італії (6:5, ігровий час - 1:1).

Франція у свою чергу виграла групу А, здолавши Румунію (2:1), Албанію (2:0) і зігравши внічию зі Швейцарією (0:0). В 1/8 фіналу "триколірні" здобули вольову перемогу над Ірландією (2:1), а у чвертьфіналі розгромили Ісландію (5:2).

Збірна Франції спробує здобути першу за майже півстоліття перемогу над німцями на великих міжнародних турнірах. За поразкою 1958 року, коли французи востаннє здолали німців в офіційному матчі (у зустрічі за третє місце на чемпіонаті світу - 6:3), були перемоги у півфіналах чемпіонатів світу 1982 і 1986 років. Німці виявилися сильнішими і у чвертьфіналі ЧС-2014, причому багато гравців, які брали участь в тому матчі, вийдуть на поле і на цей раз. А ось у товариських матчах перевага на боці "триколірних". Всього команди 27 разів грали між собою. Німеччина здобула дев'ять перемог, Франція - 12.

Примітно, що по різні боки барикад у четвер зіграють чимало одноклубників: Мануель Нойєр, Жером Боатенг, Йосу Кіммі, Маріо Гьотце, Томас Мюллер - Кінгслі Коман ("Баварія"); Самі Хедіра - Поль Погба, Патріс Евра ("Ювентус"); Месут Езіл - Лоран Косельни, Олів'є Жиру ("Арсенал"); Бастіан Швайнштайгер - Антоні Марсьяль ("Манчестер Юнайтед").

Переможець протистояння в Марселі зустрінеться у вирішальному поєдинку Євро-2016 зі збірною Португалії, яка напередодні переграла Уельс (2:0).

Фінал XV чемпіонату Європи з футболу пройде 10 липня на арені "Стад де Франс" в Сен-Дені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-