Федерація хокею України отримала нового віце-президента

Федерація хокею України отримала нового віце-президента

Укрінформ
У столиці 5 липня відбувся виконком Федерації хокею України. Під час засідання федерації делегати визначилась із першим віце-президентом, призначивши на цю посаду Ігоря Кушніра.

Сам новоспечений віце-президент Федерації хокею України одразу заявив, що у вітчизняного хокею високий потенціал, але щоб реалізувати його, необхідно провести велику роботу. «Потрібно визнати, що хокей в Україні знаходиться в занедбаному стані, − прокоментував Ігор Кушнір. – У нас є талановита молодь, яка за кілька років зможе вивести олімпійський вид спорту на новий рівень».

Крім того, Ігор Кушнір подякував колективові за своє призначення і заявив, що очікує плідної співпраці від усіх членів федерації. «Мені випала нагода бути причетним до проведення етапу чемпіонату світу, що пройде в Києві вже наступного року. Це унікальний шанс для нашої країни розвинути дитячий спорт та зміцнити позиції вітчизняного хокею. Я дякую вам за таку довіру і щиро сподіваюсь, що кожен кому небайдужий цей мужній вид спорту допоможе мені у втіленні цієї мети», – додав Ігор Кушнір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-