Франція - Ісландія. Де дивитися останній чвертьфінал ЧЄ

Франція - Ісландія. Де дивитися останній чвертьфінал ЧЄ

Укрінформ
На чемпіонаті Європи з футболу у Франції сьогодні, 3 липня, визначиться останній півфіналіст Євро-2016.

У поєдинку 1/4 фіналу о 22.00 на стадіоні "Стад де Франс" в Сен-Дені зійдуться збірні Франції та Ісландії. Матч покаже телеканал "Україна". Текстова трансляція - на Укрінформі.

Франція, яка раніше виграла два домашніх турніри - ЧЄ-1984 і ЧС-1998, в 1/8 фіналу здобула вольову перемогу над Ірландією - 2:1. Ісландія, яка вперше бере участь у фінальній стадії континентального турніру, в свою чергу з таким же рахунком сенсаційно обіграла в першому матчі плей-офф родоначальників футболу англійців.

Франція жодного разу не програвала Ісландії. В 11 попередніх зустрічах: вісім перемог і три нічиїх при різниці м'ячів 30:8.

Між тим, Ісландія з населенням 330 тисяч чоловік - найменша серед всіх країн, коли-небудь представлених на великих міжнародних турнірах.

Переможець французько-ісландського протистояння 7 липня в Марселі зустрінеться зі збірною Німеччини, яка напередодні по пенальті здолала команду Італії (6:5, ігровий час - 1:1).

Першу півфінальну пару, яка зійдеться 6 липня в Ліоні, склали Португалія - після перемоги по пенальті над Польщею (5:3), і Вельс, який взяв гору над Бельгією (3:1).

Нагадаємо, фінал Євро-2016 відбудеться 10 липня на "Стад де Франс" в Сен-Дені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-