Німеччина - Італія. Де дивитися чвертьфінал ЧЄ

Німеччина - Італія. Де дивитися чвертьфінал ЧЄ

Укрінформ
На чемпіонаті Європи з футболу у Франції сьогодні, 2 липня, визначиться третій півфіналіст Євро-2016.

У поєдинку 1/4 фіналу о 22.00 в Бордо зійдуться чинний чемпіон світу, триразовий чемпіон Європи збірна Німеччини і команда Італії, яка здолала німців у півфіналі Євро-2012 (2:1). Матч покаже телеканал "Україна". Текстова трансляція - на Укрінформі.

Німеччина, яка не пропустила тут поки жодного м'яча, в 1/8 фіналу розгромила Словаччину (3:0). Італія в свою чергу в першому ж матчі плей-офф змусила капітулювати чинного чемпіона Європи Іспанію (2:0).

Італійці в офіційних турнірах ніколи не програвали Німеччині, проте в березні команда Йоахіма Льова здолала "Скуадру адзурру" в товариському матчі (4:1). Загалом у попередніх очних зустрічах апеннінці обігравали суперника майже вдвічі частіше - 15 перемог при 10 нічиїх і 8 поразках.

Переможець німецько-італійського протистояння чекатиме на результат матчу Франція - Ісландія, який 3 липня в Сен-Дені назве другого учасника півфінального поєдинку 7 липня в Марселі.

Першу півфінальну пару, яка зійдеться 6 липня в Ліоні, склали Португалія - після перемоги по пенальті над Польщею (5:3), і Вельс, який взяв гору над Бельгією (3:1).

Нагадаємо, фінал Євро-2016 відбудеться 10 липня на "Стад де Франс" в Сен-Дені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-