Коломойський не збирається розганяти

Коломойський не збирається розганяти "Дніпро" - ЗМІ

Укрінформ
Власник ФК "Дніпро" Ігор Коломойський клубу спростував чутки про ліквідацію команди.

Про це він сказав ТСН.ua

"Я з подивом з преси дізнався, що клуб закривається за моїм рішенням. За весь цей час мені ніхто не подзвонив і не запитав, чи це правда", - прокоментував Коломойський інформацію про ліквідацію клубу, поширену сайтом Fcdnipro.com.

Як він зазначив, наразі команда справді переживає не найкращі часи, але про закриття клубу не йдеться, і зараз клуб планує їхати на збори і готується до матчів Прем'єр-ліги. Керівництво "Дніпра", на свою чергу, розробляє нову стратегію розвитку для її подальшого затвердження акціонером.

"Клуб не буде жити в тому режимі, що раніше. Ненормально витрачати шалені гроші на коефіцієнт корисної дії, який дорівнює нулю. Підходи не можна не переглянути після поразки нашої команди мільйонерів команді "листонош" (збірна Північної Ірландії – ред.)", - зазначив Коломойський.

Щодо джерел чуток про ліквідацію клубу, Коломойський вважає, що за ними стоїть Федерація футболу України: "Коли не вийшло перекласти відповідальність за "успішний" виступ на спортивних журналістів, вирішили переключити увагу на історію з "Дніпром". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-