Відео українського журналіста на Євро-2016 спричинило міжнародний скандал

Відео українського журналіста на Євро-2016 спричинило міжнародний скандал

Відео
Укрінформ
Випадково зняте українським журналістом Євгеном Блажком на Євро-2016 відео інциденту з англійськими вболівальниками зібрало сотні тисяч переглядів на YouTube і стало причиною міжнародного скандалу.

Про це написав сам журналіст у Фейсбуці.

"16 червня я був у Лансі на матчі Англія – Вельс і на одній з англійських паті випадково зняв епізод, коли англійці познущалися над польським прапором. Не те щоб я не розумів, наскільки це ганебно і потенційно скандально, але скаржитися в Посольство Польщі я, звичайно, не побіг, а просто виклав відео на ютуб", - написав Блажко.

За його словами, за кілька днів незнайомий польський журналіст прислав йому кілька посилань, які свідчили, що відео переглянули, з урахуванням скачувань на інші канали, кілька тисяч разів.

"Виявляється, через інцидент на відео вже роздули міжнародний скандал. Новину про це опублікувала Міррор і напевно ще хтось із популярних, а польський посол подав протест у компетентні британські органи. Я побіг на ютуб. Переглядів цього відео вже 25 тисяч, а на інших каналах, які вкрали його, і вже по 250 тисяч", - додав Блажко.

Водночас на сторінці у Фейсбуці Посольства Польщі у Великый Британії справді розміщено повідомлення про те, що польський посол направив лист протесту через прояви зневаги до польського державного прапора з боку англійських уболівальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-