Олександр Усик, боксер, олімпійський чемпіон 2012 року
Я не фраєр, я звичайний Саша Усик, спортсмен із Сімферополя, українець
24.06.2016 08:00

- Я вже готуюся. Просто продовжуватиму ці три місяці займатися підготовкою. Я буду готуватися в Україні, оскільки Польща практично не відрізняється кліматом від України. Гданськ розташований на узбережжі Балтійського моря. Приблизно в таких же умовах я готуватимуся в Україні.

- А хто буде вашим спаринг-партнером під час підготовки до бою з Гловацьким?

- Я ще не знаю, хто буде моїм спаринг-партнером. Тому, що Сергій Ватаманюк і Джеймс Алі Башир (тренери Усика - авт.) тероризують Сашу Красюка (промоутера - авт.), що потрібно тих і тих спаринг-партнерів.

- Ви лівша і ваш суперник Гловацький також лівша. Це якось ускладнить для вас поєдинок, адже боксери-шульги не є таким вже й частим явищем?

- Так, це не часто трапляється. Але мені подобається боксувати з лівшею, оскільки деякі частини тіла близько, як для нього, так і для мене. Наприклад, печінка ближче, але це суто боксерські елементи. За великим рахунком, для мене немає різниці з ким боксувати - лівшею чи правшею, головне боксувати.

- Якою буде ваша перша дія після завершення бою з Гловацьким у Гданську?

- Ну от вам все розкажи! Ще не знаю, дуже далеко заходите.

- Ви, зрештою, як і ваш суперник, упевнені у своїй перемозі. Тоді в якому раунді плануєте перемогти?

Для мене немає жодної різниці - грати на чужому чи своєму полі

- Є таке прислів'я: хочеш розсмішити Бога - розкажи йому про свої плани. Я ж не фраєр, щоб возвеличувати себе, а звичайний Саша Усик, спортсмен з Сімферополя, українець, який робить свою роботу. Я люблю бокс і отримую від нього задоволення.

- Поєдинок буде проходити, говорячи футбольною термінологією, на чужому полі. Чи це буде якоюсь превагою для Гловацького, і як це вплине на вас?

- На мене це ніяк не впливає. Для мене немає жодної різниці - грати на чужому чи своєму полі. Значить, я його зроблю своїм полем!

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-