Україна програла Польщі перед від'їздом додому

Україна програла Польщі перед від'їздом додому

Укрінформ
Футболісти збірної України з рахунком 0:1 програли національній команді Польщі в своєму прощальному поєдинку на чемпіонаті Європи у Франції.

Долю матчу вирішив гол Якуба Блащиковського, який відзначився на 54-й хвилині, повідомляє Укрінформ.

Чергова невдача, на цей раз на "Велодромі" в Марселі, залишила "синьо-жовтих" на останньому, четвертому місці в групі С. До цього команда Михайла Фоменка з однаковим рахунком 0:2 програла збірним Німеччини і Північної Ірландії.

У паралельному матчі цього квартету Північна Ірландія у вівторок поступилася чинним чемпіонам світу з Німеччини - 0:1. М'яч на 30-й хвилині на "Парк-де-Пренс" у Парижі забив Маріо Гомес.

Підсумкове турнірне становище в групі С: Німеччина - 7 очок, Польща - 7, Північна Ірландія - 3, Україна - 0.

В 1/8 фіналу 26 червня збірна Німеччини в Ліллі зустрінеться з однією з команд, що зайняли третє місце в групах А, В або F. Днем раніше в Сент-Етьєні футболісти Польщі зіграють з другою командою квартету А - Швейцарією. Чи потрапить збірна Північної Ірландії в число чотирьох кращих команд, що зайняли треті місця, стане відомо після закінчення всіх матчів групової стадії Євро-2016.

12-й ігровий день Євро-2016 в 22.00 продовжать представники квартету D. На арені "Фелікс Боллар-Делеліс" в Лансі відносини з'ясують збірні Чехії і Туреччини, а в Бордо зустрінуться команди Хорватії та Іспанії.

Іспанія вже вийшла в плей-офф. Навіть нічиєї в останньому турі їм вистачить для того, щоб фінішувати першими і в 1/8 фіналу зустрітися з однією з кращих команд, що зайняли треті місця. Володар другого місця в квартеті D 27 червня на "Стад-де-Франс" в Сен-Дені битиметься з переможцем групи Е.

Хорватії вистачить нічиєї для виходу в 1/8 фіналу, а перемога забезпечить команді Анте Чачіча перше місце в групі. Хорвати не займуть одне з двох перших місць в тому випадку, якщо програють, а чехи здобудуть перемогу і обійдуть їх за додатковими показниками.

Чехам треба перемагати, і тоді вони можуть обійти Хорватію в боротьбі за друге місце або потрапити в 1/8 фіналу на правах однієї з кращих команд, що фінішували третіми.

Туреччини в останньому турі треба перемагати, щоб зберегти шанси на участь в плей-офф на правах однієї з чотирьох кращих команд, які зайняли треті місця.

Турнірне становище: Іспанія - 6 очок, Хорватія - 4, Чехія - 1, Туреччина - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-