Україна - Польща. Де дивитися

Україна - Польща. Де дивитися

Укрінформ
Національна збірна України з футболу сьогодні, 21 червня, проведе свій третій і заключний поєдинок на XV чемпіонаті Європи у Франції, в якому зустрінеться з командою Польщі.

Гру о 19.00 покаже телеканал "Україна", текстова трансляція зустрічі - на Укрінформі.

Після двох поразок з однаковим рахунком 0:2 від збірних Німеччини і Північної Ірландії матч на "Велодромі" в Марселі стане останнім для "синьо-жовтих" на Євро-2016. Навіть якщо українці наздоженуть Північну Ірландію за очками, то залишаться на четвертому місці через поразку в особистій зустрічі.

У паралельному поєдинку групи С на "Парк-де-Пренс" у Парижі зійдуться збірні Північної Ірландії і Німеччини.

Німеччині для виходу до 1/8 фіналу достатньо нічиєї, яка забезпечить їй перше місце в разі невиграшу Польщі.

Польща вийде у плей-офф, якщо не програє Україні, або при будь-якому результаті укупі з поразкою Північної Ірландії. При рівності очок місця Німеччини і Польщі будуть визначені за різницею м'ячів, кількістю голів або по іншим додатковими показниками. Останнім з них буде рейтинг коефіцієнтів, де перевага у Німеччини.

Турнірне становище після двох турів: Німеччина - 4 очки, Польща - 4, Північна Ірландія - 3, Україна - 0.

12-й ігровий день Євро-2016 о 22.00 продовжать представники квартету D. На арені "Фелікс Боллар-Делеліс" в Лансі відносини з'ясують збірні Чехії і Туреччини, а в Бордо зустрінуться команди Хорватії та Іспанії.

Іспанія вже вийшла у плей-офф. Навіть нічиєї в останньому турі їм вистачить для того, щоб фінішувати першими і в 1/8 фіналу зустрітися з однією з кращих команд, які посіли треті місця. Володар другого місця в квартеті D 27 червня на "Стад-де-Франс" в Сен-Дені битиметься з переможцем групи Е.

Хорватії вистачить нічиєї для виходу до 1/8 фіналу, а перемога забезпечить команді Анте Чачича перше місце в групі. Балканці не посядуть одне з двох перших місць в тому випадку, якщо програють, а чехи здобудуть перемогу і обійдуть їх за додатковими показниками.

Чехам треба перемагати, і тоді вони можуть обійти Хорватію в боротьбі за друге місце або потрапити до 1/8 фіналу на правах однієї з кращих команд, що фінішували третіми.

Туреччині в останньому турі треба перемагати, щоб зберегти шанси на участь у плей-офф на правах однієї з чотирьох кращих команд, які посіли треті місця.

Турнірне становище після двох турів: Іспанія - 6 очок, Хорватія - 4, Чехія - 1, Туреччина - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-